Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De smaak van de keyser

smaakvol dineren en logeren in Hasselt en omgeving; Limburg - Luik - Maastricht - Aken

Vooraankondiging
De smaak van de keyser - Erik Verdonck - ISBN: 9789020979633
Prijs: € 9,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nog niet verschenen.
Bindwijze: Boek, Paperback (20-02-2014)
Genre: Lifestyle algemeen
Boekenliefde.nl:
De smaak van de keyser op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

De gloednieuwe fictiereeks op Eén vertelt de intrigerende familiesaga van drie generaties jeneverstokers in Hasselt. Tegen deze achtergrond neemt auteur Erik Verdonck je op sleeptouw door de streek van 'De Keyser'. Vanuit Hasselt gaat de tocht door de provincie Limburg, via Luik, Eben-Emael, over Maastricht naar Aken. In elke toeristische trekpleister neemt hij smaakvolle logies en enkele opvallende artisanale producenten (van o.a. Hasseltse jenever, maar ook van speculaas, pékèt, bier, Hervekaas en Haspengouwse wijn) onder de loep. Hij schuift ook aan bij de chefs van bekende restaurants, die telkens een menu met streekproducten bereiden. De zintuigen (proeven, smaken, ruiken) worden volop aan het werk gezet. Fotograaf Marc Wauters laat ons meegenieten en brengt alle sensaties visueel aantrekkelijk in beeld. Treed in de voetsporen van auteur en fotograaf en hopelijk krijg je ook de smaak te pakken¿

Details

Titel: De smaak van de keyser
auteur: Erik Verdonck
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 2
Uitgever: ECI B.V. (inzake New Book uitg)
Publicatiedatum: 20-02-2014
NUR: Lifestyle algemeen
Afmetingen: 239 x 197 x 14
Gewicht: 633 gr
ISBN/ISBN13: 9789020979633
Intern nummer: 11249920

Extra informatie

De smaak van de keyser

Recensie

De gloednieuwe fictiereeks op Eén vertelt de intrigerende familiesaga van drie generaties jeneverstokers in Hasselt. Tegen deze achtergrond neemt auteur Erik Verdonck je op sleeptouw door de streek van 'De Keyser'. Vanuit Hasselt gaat de tocht door de provincie Limburg, via Luik, Eben-Emael, over Maastricht naar Aken. In elke toeristische trekpleister neemt hij smaakvolle logies en enkele opvallende artisanale producenten (van o.a. Hasseltse jenever, maar ook van speculaas, pékèt, bier, Hervekaas en Haspengouwse wijn) onder de loep. Hij schuift ook aan bij de chefs van bekende restaurants, die telkens een menu met streekproducten bereiden. De zintuigen (proeven, smaken, ruiken) worden volop aan het werk gezet. Fotograaf Marc Wauters laat ons meegenieten en brengt alle sensaties visueel aantrekkelijk in beeld. Treed in de voetsporen van auteur en fotograaf en hopelijk krijg je ook de smaak te pakken¿

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.