Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Art d'Eco

de kunst om toffe dingen te maken met wat je (meest)al hebt

Art d'Eco - Kelly Eeckhaut - ISBN: 9789058269942
Prijs: € 22,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (01-07-2014)
Genre: Lifestyle algemeen
Boekenliefde.nl:
Art d'Eco op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Een vormeloze trui tover je zo om in een minirokje, een stijve das wordt een speelse haarband, met de inhoud van je plastic afval-zak maak je gedurfde oorbellen of een slingergordijn voor in huis. Verwen jezelf na al dat werk met een zelfgemaakt gezichtsmasker en overheerlijke biologische brownies.

Meer doen met minder is kinderspel, dat bewijst Kelly Eeckhaut in haar verrassende doe-het-zelfboek 'Art d'Eco'. Dompel je onder in 'upcycling' en ontdek hoe je oude spullen nieuw leven kunt inblazen. Fris, hedendaags en altijd met een duurzaam kantje! Bovendien zijn de projecten en recepten uit dit boek haalbaar voor iedereen, dankzij de heldere stap-voor-stap beschrijvingen.

Sinds haar achttiende gaat Kelly Eeckhaut op zoek naar ecologische alternatieven voor haar creatieve hobby's. Haar eerste upcyclingcreatie was een pennenzak uit een kapotte jeansbroek. Sindsdien deelt ze haar passie op haar blog en nu ook in boekvorm. Handen uit de mouwen!

Details

Titel: Art d'Eco
auteur: Kelly Eeckhaut
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen
Publicatiedatum: 01-07-2014
NUR: Lifestyle algemeen
Gewicht: 690 gr
ISBN/ISBN13: 9789058269942
Intern nummer: 25647011

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 16-09-2014   geschreven door  Patrick Vandendaele
Een leuk boek vol met even toffe tips en raadgevingen over tal van zaken die je op een creatieve wijze kan maken en gebruiken, zonder dat je het daarvoor moet gaan kopen. Recyclage op z’n best. Oude zaken van het meest diverse allooi verdwijnen al te vaak in de vuilzak, op containerparken, in de containers voor kleding,… Toch kunnen deze zaken nog een tweede leven beleven, en kan het je een uniek stuk opleveren waar je niet enkel deze zaken weer kan herbruiken tot iets nuttigs, moois, verrassend, maar je bezit dan even vaak ook iets dat uniek is… Leuk aan dit boek is dat het ook je eigen inzichten gaat verrijken, want je krijgt eigenlijk een bron van ideeën en benaderingen om zaken op een andere manier te gebruiken en te bekijken… Een oude trui is plots niet zomaar een oude trui, een das kan je ook op een totaal andere wijze gaan gebruiken,… Het geeft je dus niet enkel op een concrete manier ideeën om toe te passen, kant-en-klare ideeën, maar ook de vaardigheid om eens anders naar dingen te gaan kijken en op een creatieve wijze oude zaken te gaan herbruiken op een verrassende en onconventionele wijze. Eco slaat dus wel degelijk op het hergebruik en het mijden van gemakkelijke verspilling. Leuke benaderingen, onverwachte invalshoeken, steeds goed beschreven en begeleid met duidende foto’s die het allemaal zeer duidelijk en doenbaar maken. Een magisch boekje dat je even knappe ideeën aanbieden. Leuk! Voor jong en oud, voor al wie graag eens de vaste paden verlaat…

Extra informatie

Art d'Eco

Recensie

Een vormeloze trui tover je zo om in een minirokje, een stijve das wordt een speelse haarband, met de inhoud van je plastic afval-zak maak je gedurfde oorbellen of een slingergordijn voor in huis. Verwen jezelf na al dat werk met een zelfgemaakt gezichtsmasker en overheerlijke biologische brownies. Meer doen met minder is kinderspel, dat bewijst Kelly Eeckhaut in haar verrassende doe-het-zelfboek 'Art d'Eco'. Dompel je onder in 'upcycling' en ontdek hoe je oude spullen nieuw leven kunt inblazen. Fris, hedendaags en altijd met een duurzaam kantje! Bovendien zijn de projecten en recepten uit dit boek haalbaar voor iedereen, dankzij de heldere stap-voor-stap beschrijvingen. Sinds haar achttiende gaat Kelly Eeckhaut op zoek naar ecologische alternatieven voor haar creatieve hobby's. Haar eerste upcyclingcreatie was een pennenzak uit een kapotte jeansbroek. Sindsdien deelt ze haar passie op haar blog en nu ook in boekvorm. Handen uit de mouwen!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.