Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

KUNSTVLUCHT 2: KUNST EN JE LIJF

KUNSTVLUCHT 2: KUNST EN JE LIJF - Margot Ufkes; Suzanne Drabbe - ISBN: 9789037205558
Prijs: € 13,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (08-03-2014)
Genre: Kunstzinnige vorming algemeen
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Doen, durven en ervaren, daar draait het om binnen Kunstvlucht. Het tweede werkboek van Kunstvlucht, Kunst en je lijf, behandelt de onderwerpen sporten, lichaamstaal en mode. Elk onderwerp wordt vanuit verschillende kunstdisciplines benaderd. Zo zijn er in het hoofdstuk Sporten opdrachten over:
- sporten en dans
- sporten en beeldende kunst
- sporten en muziek
- sporten en theater.

In de werkboeken wordt verwezen naar de website van Kunstvlucht, www.kunstvlucht.nl. Hier vindt de leerling ondersteunende beeld- en geluidsfragmenten, een beeldwoordenboek en een digitaal portfolio "Mijn Galerij". De leerling kan hier eenvoudig foto's, afbeeldingen en opdrachten in opnemen zodat hij deze bijvoorbeeld ook aan andere kan laten zien.

Om leerlingen toegang te geven tot het leerlingenmateriaal op Kunstvlucht.nu vraagt de docent leerling DigiCodes aan op www.kunstvlucht.nu/docentenmateriaal.

Details

Titel: KUNSTVLUCHT 2: KUNST EN JE LIJF
auteur: Margot Ufkes; Suzanne Drabbe
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 40
Uitgever: Edu'Actief
Publicatiedatum: 08-03-2014
NUR: Kunstzinnige vorming algemeen
Afmetingen: 300 x 300 x 5
Gewicht: 244 gr
ISBN/ISBN13: 9789037205558
Intern nummer: 17902037

Extra informatie

Kunstvlucht 2: Kunst en je lijf

Recensie

Doen, durven en ervaren, daar draait het om binnen Kunstvlucht. Het tweede werkboek van Kunstvlucht, Kunst en je lijf, behandelt de onderwerpen sporten, lichaamstaal en mode. Elk onderwerp wordt vanuit verschillende kunstdisciplines benaderd. Zo zijn er in het hoofdstuk Sporten opdrachten over: - sporten en dans - sporten en beeldende kunst - sporten en muziek - sporten en theater. In de werkboeken wordt verwezen naar de website van Kunstvlucht, www.kunstvlucht.nl. Hier vindt de leerling ondersteunende beeld- en geluidsfragmenten, een beeldwoordenboek en een digitaal portfolio "Mijn Galerij". De leerling kan hier eenvoudig foto's, afbeeldingen en opdrachten in opnemen zodat hij deze bijvoorbeeld ook aan andere kan laten zien. Om leerlingen toegang te geven tot het leerlingenmateriaal op Kunstvlucht.nu vraagt de docent leerling DigiCodes aan op www.kunstvlucht.nu/docentenmateriaal.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.