Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Toetsen en tonen Touches and tones

toetsen en tonen

Toetsen en tonen Touches and tones - Sijtze Malda - ISBN: 9789072736598
Prijs: € 29,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (18-10-2008)
Genre: Monografie (kunst)
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Aquarelleren is, mede door zijn directheid, misschien wel de moeilijkste van alle schildertechnieken. Daarom zijn er weinig kunstenaars zoals Sijtze, die van deze kunstdiscipline hun specialisme hebben gemaakt.
Sijtze werkt bij voorkeur op locatie in de vrije natuur. Zowel het rivierlandschap in de omgeving van zijn woonplaats Zwolle de stille Schotse en Ierse landschappen en het waddengebied boeien en inspireren hem, maar ook zware en logge schepen in een haven of een dok weet hij trefzeker te vangen.
Muziek is zijn andere passie die naadloos bij zijn kunst aansluit. Folk muziek in de Ierse traditie. Voor en met de folkbands Colcannon en Blue Dew heeft hij muziek gecomponeerd die op CD aan dit boek zijn toegevoegd.

Details

Titel: Toetsen en tonen Touches and tones
auteur: Sijtze Malda
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Meertalig
Druk: 1
Aantal pagina's: 92
Uitgever: Art Revisited V.O.F.
Publicatiedatum: 18-10-2008
NUR: Monografie (kunst)
Afmetingen: 241 x 233 x 12
Gewicht: 623 gr
ISBN/ISBN13: 9789072736598
Intern nummer: 11270631

Extra informatie

Sijtze Malda

Recensie

Aquarelleren is, mede door zijn directheid, misschien wel de moeilijkste van alle schildertechnieken. Daarom zijn er weinig kunstenaars zoals Sijtze, die van deze kunstdiscipline hun specialisme hebben gemaakt. Sijtze werkt bij voorkeur op locatie in de vrije natuur. Zowel het rivierlandschap in de omgeving van zijn woonplaats Zwolle de stille Schotse en Ierse landschappen en het waddengebied boeien en inspireren hem, maar ook zware en logge schepen in een haven of een dok weet hij trefzeker te vangen. Muziek is zijn andere passie die naadloos bij zijn kunst aansluit. Folk muziek in de Ierse traditie. Voor en met de folkbands Colcannon en Blue Dew heeft hij muziek gecomponeerd die op CD aan dit boek zijn toegevoegd.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.