Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Een stukje liefde

Een stukje liefde - Tika Stardust; Sofie van Calseijde - ISBN: 9789491525438
Prijs: € 24,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (21-03-2015)
Genre: Fotoboeken
Boekenliefde.nl:
Een stukje liefde op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Liefde, genegenheid, een arm om je heen... en genieten van seks. De vrouw over wie dit fotoboek gaat, biedt dit aan haar klanten. Via verschillende bemiddelingsbureaus gaat ze naar mensen met een handicap. Iemand met een dwarslesie of met autisme; verstandelijk beperkt of spastisch.
De dagboekaantekeningen geven een kijkje in de beleving van haar werk. Ook komen hier verhalen in naar voren over klanten die niet gefotografeerd zijn. Bijvoorbeeld omdat ze daar zelf geen toestemming voor krijgen van hun verzorgers.

Dit boek is gemaakt om te laten zien wat het betekent als je een handicap hebt en zin hebt in seks. En wat er bij komt kijken als je seksverzorger bent. De gelukkige en tevreden gezichten van de mannen na de sekszorg spreken boekdelen.

Details

Titel: Een stukje liefde
auteur: Tika Stardust; Sofie van Calseijde
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 120
Uitgever: Komma, Uitgeverij
Publicatiedatum: 21-03-2015
NUR: Fotoboeken
Afmetingen: 244 x 174 x 13
Gewicht: 398 gr
ISBN/ISBN13: 9789491525438
Intern nummer: 29707109

Extra informatie

Een stukje liefde

Recensie

Liefde, genegenheid, een arm om je heen... en genieten van seks. De vrouw over wie dit fotoboek gaat, biedt dit aan haar klanten. Via verschillende bemiddelingsbureaus gaat ze naar mensen met een handicap. Iemand met een dwarslesie of met autisme; verstandelijk beperkt of spastisch. De dagboekaantekeningen geven een kijkje in de beleving van haar werk. Ook komen hier verhalen in naar voren over klanten die niet gefotografeerd zijn. Bijvoorbeeld omdat ze daar zelf geen toestemming voor krijgen van hun verzorgers. Dit boek is gemaakt om te laten zien wat het betekent als je een handicap hebt en zin hebt in seks. En wat er bij komt kijken als je seksverzorger bent. De gelukkige en tevreden gezichten van de mannen na de sekszorg spreken boekdelen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.