Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

'Tweederangsburger' - Inge van Mill

'Tweederangsburger' - Inge van Mill - Mill, Inge van - ISBN: 2001000152759
Prijs: € 19,50
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Bindwijze: Boek
Genre: Fotoboeken
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Beschrijving

De maatschappij verhardt, er heerst onvrede, angst voor de ander zonder deze persoonlijk te kennen. Wat doet deze verharding met de maatschappij, met een groep en met het individu? Met deze vragen is Inge van Mill het gesprek aangegaan met Marokkaanse jongens in de Haagse Schilderswijk. Uit deze persoonlijke verhalen is een serie in beeld en tekst ontstaan die terug komen in het Fotoboek ‘Tweederangsburger’.

Tijdens het FotoFestival Naarden is Van Mill’s serie ‘Tweederangsburgers’ te zien vanaf 30 mei t/m 18 juni 2017.

Inge van Mill (1976) is vijftien jaar actief als professioneel fotograaf. Zij creëert eigen documentaire / kunst-projecten en daarnaast werkt ze voor toonaangevende opdrachtgevers. Kenmerkend voor haar stijl is dat vorm, inhoud en emotie zo samenvallen dat er een intrigerende en levendige gelaagdheid ontstaat.

Leidraad voor haar werk zijn maatschappelijke kwesties waaronder misstanden en veranderingen in de maatschappij. Zij verdiept zich in de materie en de belevingswereld van de betrokkenen. Voor haar is het belangrijk om de werkelijkheid te benaderen en de gevoelswereld weer te geven.

Naast deze maatschappelijke verbeelding is een belangrijk aspect in haar werk het laten zien van de emotie door voorbij te kijken aan het uiterlijke.

www.ingevanmill.com

Details

Titel: 'Tweederangsburger' - Inge van Mill
auteur: Mill, Inge van
Mediatype: Boek
Taal: Nederlands
Uitgever: Inge van Mill
NUR: Fotoboeken
ISBN/ISBN13: 2001000152759
Intern nummer: 39486519

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen