Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De Zege in Zicht

Nederland in Kampioenschappen

De Zege in Zicht - Gerrit De Heus; Dick-Gert Smid - ISBN: 9789075596007
Prijs: € 24,99
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (05-04-2018)
Genre: Fotoboeken
Boekenliefde.nl:
De Zege in Zicht op boekenliefde.nl
Add to cart

Details

Titel: De Zege in Zicht
auteur: Gerrit De Heus; Dick-Gert Smid
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Meertalig
Uitgever: Gerrit de Heus Fotografie
Publicatiedatum: 05-04-2018
NUR: Fotoboeken
Gewicht: 988 gr
ISBN/ISBN13: 9789075596007
Intern nummer: 41099045

Recensie

De Zege in Zicht, Nederland in Kampioenschappen

WK voetbal
Geen oranjegekleurde straten, geen kroegen vol voetballiefhebbers en geen oranje tompoezen. Het Nederlands elftal heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor het WK Voetbal in Rusland. Gelukkig is er ook goed nieuws: er zijn heel veel kampioenschappen waar Nederlanders wél aan meedoen! Alleen zijn die vaak onderbelicht en niet bekend bij het grote publiek en om daar verandering in te brengen, worden deze kampioenschappen nu gebundeld in een prachtig fotoboek.

Van palingroken tot prutmarathon
Van bubbelvoetbal tot boerengolf en van palingroken tot prutmarathon. De Zege in Zicht gaat over Nederlandse kampioenschappen en is een ode aan de organisatoren, de scheidsrechters, de juryleden en andere vrijwilligers. Bovenal is het natuurlijk een ode aan de deelnemer. De sporter, hobbyist of vakman die er alles aan heeft gedaan om mee te mogen doen. En waar voor de ene deelnemer meedoen al geweldig is, wil de andere gewoon de beste zijn. Kampioen worden van Nederland.

Een uniek beeld van Nederland
Het boek staat vol mooie, ontroerende en soms grappige foto's van hoge kwaliteit. Toch is het veel meer dan alleen een bladerboek. Door de combinatie van foto's en treffende teksten en door de diversiteit aan NK's en deelnemers, brengt het Nederland op een unieke manier in beeld. Een beeld van Nederland zoals je nog nooit hebt gezien.

Troost
Dit boek, dat in het voorjaar van 2018 verschijnt, is daarom een mooi geschenk voor Moeder- en Vaderdag en kan oranjeliefhebbers misschien troost bieden en helpen om de zomer door te komen. Met of zonder oranjetompoes.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen