Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Het meisje dat nevel weefde

Het meisje dat nevel weefde - Agnes de Lestrade - ISBN: 9789462914148
Prijs: € 22,50
Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (03-09-2019)
Genre: Prentenboeken (<6 jaar)
Boekenliefde.nl:
Het meisje dat nevel weefde op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Een teder verhaal over hoe nevel en mist een diep gemis kunnen verbergen. Van de makers van 'Het land van de grote woordfabriek' en 'De kleine prins'.

Details

Titel: Het meisje dat nevel weefde
auteur: Agnes de Lestrade
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Eenhoorn, Uitgeverij De
Publicatiedatum: 03-09-2019
NUR: Prentenboeken (<6 jaar)
Gewicht: 329 gr
ISBN/ISBN13: 9789462914148
Intern nummer: 44491162

Extra informatie

- Met bedrukte, transparante pagina’s kalkpapier - De exclusieve vorm geeft het verhaal een extra dimensie - Van de makers van de bestsellers Het land van de grote woordfabriek en De kleine prins

Recensie

- Met bedrukte, transparante pagina’s kalkpapier - De exclusieve vorm geeft het verhaal een extra dimensie - Van de makers van de bestsellers Het land van de grote woordfabriek en De kleine prins Een teder verhaal over hoe nevel en mist een diep gemis kunnen verbergen. Roos heeft een bijzondere gave. Ze vangt de nevel in haar netten en weeft felbegeerde stoffen. Hiermee kunnen de mensen lastige ervaringen en moeilijke gevoelens verhullen. Zo raakt het hele land door een dichte mist bedekt ... Maar dan krijgt Roos een brief van ver weg, een brief van haar vader. En opeens loopt haar hart vol zonneschijn.

Inhoudsopgave

Roos heeft een bijzondere gave. Ze vangt de nevel in haar netten en weeft felbegeerde stoffen. Hiermee kunnen de mensen lastige ervaringen en moeilijke gevoelens verhullen. Zo raakt het hele land door een dichte mist bedekt ... Maar dan krijgt Roos een brief van ver weg, een brief van haar vader. En opeens loopt haar hart vol zonneschijn.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen