Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Tattoo-papa

Tattoo-papa - Daniel Nesquens - ISBN: 9789051162936
Prijs: € 15,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (21-03-2013)
Genre: Prentenboeken (> 6 jaar)
Boekenliefde.nl:
Tattoo-papa op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Prachtig geillustreerd boek vol old school-tatoeages en wilde verhalen!
Papa komt en gaat als de dag en de nacht. Zijn zoon vindt het geweldig wanneer hij er weer is: dan kookt zijn vader bijzondere gerechten en maakt hij volop grappen. Maar het leukst vindt de jongen de fantastische verhalen die hij vertelt aan de hand van zijn tatoeages. Bijvoorbeeld hoe papa hem twee keer het leven heeft gered: toen hij als baby door een hond werd gestolen en toen hij uit het raam van de auto vloog. Die verhalen koestert hij, ook als papa er niet is.

De stijl van papa's tatoeages heet 'Old School' en is vooral bekend bij zeelui. Zo veel wilde avonturen als zij beleefden op zee, zoveel beleeft papa ook. Illustrator Sergio Mora heeft ze prachtig getekend. Om helemaal in de Old School-stijl te blijven heeft hij ook de pagina's 'oud' gemaakt.

Details

Titel: Tattoo-papa
auteur: Daniel Nesquens
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 56
Uitgever: De Vier Windstreken
Publicatiedatum: 21-03-2013
NUR: Prentenboeken (> 6 jaar)
Afmetingen: 294 x 220 x 13
Gewicht: 521 gr
ISBN/ISBN13: 9789051162936
Intern nummer: 24036741

Extra informatie

Tattoo-papa

Recensie

Prachtig geillustreerd boek vol old school-tatoeages en wilde verhalen! Papa komt en gaat als de dag en de nacht. Zijn zoon vindt het geweldig wanneer hij er weer is: dan kookt zijn vader bijzondere gerechten en maakt hij volop grappen. Maar het leukst vindt de jongen de fantastische verhalen die hij vertelt aan de hand van zijn tatoeages. Bijvoorbeeld hoe papa hem twee keer het leven heeft gered: toen hij als baby door een hond werd gestolen en toen hij uit het raam van de auto vloog. Die verhalen koestert hij, ook als papa er niet is. De stijl van papa's tatoeages heet 'Old School' en is vooral bekend bij zeelui. Zo veel wilde avonturen als zij beleefden op zee, zoveel beleeft papa ook. Illustrator Sergio Mora heeft ze prachtig getekend. Om helemaal in de Old School-stijl te blijven heeft hij ook de pagina's 'oud' gemaakt.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.