Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Piloot met de vijf strepen

Piloot met de vijf strepen - Karin van Spaandonk; Hans Nordsiek - ISBN: 9789082933109
Prijs: € 24,95
Levertijd: morgen voor 23:00 besteld, vrijdag bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (15-03-2019)
Genre: Non-fictie kinderboeken (< 12 jaar)
Boekenliefde.nl:
Piloot met de vijf strepen op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Een boek voor alle kinderen die willen weten wie ze zijn en wat ze willen worden. Animerende luchtvaartverhalen van beroemd storyteller/piloot Hans Nordsiek, in een schitterend geïllustreerde bundel

Details

Titel: Piloot met de vijf strepen
auteur: Karin van Spaandonk; Hans Nordsiek
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 15-03-2019
NUR: Non-fictie kinderboeken (< 12 jaar)
Gewicht: 804 gr
ISBN/ISBN13: 9789082933109
Intern nummer: 43277704

Biografie (woord)

Hans Nordsiek groeide op in de wereld van de luchtvaart. Als jongen bouwde hij modelvliegtuigen en uiteindelijk verliet hij na 28 dienstjaren de KLM als gezagvoerder van de Boeing 777 en 787. De verhalen uit zijn pilotenleven, vol avonturen en leermomenten, moeten gedeeld worden met elk publiek, vindt hij. Dat doet hij, waar het kan reizend met een historische Stearman-tweedekker, als The Storyteller. Hans is in 1959 geboren in Amsterdam en woont nu in Brabant. In 2010 is hij onderscheiden met de Fiets van Messel Award, een prestigieuze luchtvaartprijs.

Extra informatie

Hèt beleefboek van 2019! Beschrijving 'Als je piloot wilt worden, dan ben je er al een'. Vijftien grappige, leerzame en soms ontroerende verhalen die je meenemen in de wereld van de luchtvaart. Een wereld vol avonturen, belevingen en leermomenten. Hans Nordsiek, piloot en storyteller, maakte zijn dromen waar en werd van autowasser piloot op grote Boeing. ‘Als ik dat kan, dan kun jij het ook, jouw dromen waarmaken’, zegt Hans en dat wil hij alle kinderen meegeven. Daartoe houdt hij wereldwijd vertellingen en shows over zijn-wie-je-bent en over talentontwikkeling. Met schitterende illustraties door Jan Lieffering. Voor wie? Een boek voor alle kinderen die durven te dromen over wie ze zijn en wat ze willen worden. Het is een kijk, lees, voorlees, audio- en samenlezen-boek tegelijk. Ook zeer geschikt voor kinderen met een leesachterstand, met dyslexie of andere beperkingen. Zij kunnen het boek zelfstandig beleven. Met de gratis App is dit beleefboek helemaal van deze tijd. Welke inzichten krijgen de kinderen mee? *Als je speelt, ontdek je jezelf *Doe wat je ogen laat schitteren *Fouten maken hoort erbij *Je bent al perfect! *Leren en groeien is het leukste dat er is Highlights *Aanbevolen door de KLM, BOL en bibliotheken. *Recensies: 'Briljant', 'Uniek en oh zo mooi!', 'De kleinkinderen zijn er gek op (en Opa ook)', 'Wat een geweldig boek'. *Ontdek via de gratis App in 3D het tweedekker vliegtuig 'Old Crow' met uitlegvideo's

Quote

met gratis downloadable audiobestand

Recensie

In Piloot met de vijf strepen maken we kennis met de vijf jarige Hans. Op die leeftijd wist Hans al wat hij later wilde worden. Hij wilde namelijk iets gaan doen wat niemand anders heeft gedaan. Hij wilde iets uitvinden! “Mijn grootste ontdekking deed ik toen ik 16 jaar oud was. Ik ontdekte dat ik piloot wilde worden en dat ik wilde uitvinden hoe ik dat moest doen. Wat later ontdekte ik dat als je piloot wilt worden, je dat al een beetje bent. Uitvinden in het echt is het leukst.

Inhoudsopgave

1) Uitvinden in het echt 2) LEUK 3) Ik wil piloot worden! 4) Wacht op het eindresultaat 5) Duvel in de lucht 6) Vliegtuigen komen uit de grond 7) Vliegende honden 8) De dubbele zonsondergang 9) Wie vliegt er? 10) Vliegende rupsen 11) 28,5 km/uur zijwind 12) Niet zo welkom 13) Landen van boven 14) Ik kom terug!

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen