Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Letterboek

met de letters van school

Letterboek - ISBN: 9789048717651
Prijs: € 7,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (31-05-2014)
Genre: Leren lezen
Boekenliefde.nl:
Letterboek op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Leren lezen is een van de belangrijkste vaardigheden in groep 3. Kinderenvinden het superleuk om te laten zien wat ze al kunnen lezen. Met dezemagnetische letterdoos leren kinderen spelenderwijs zelf woorden en zinnetjesleggen. In de doos zitten 126 magnetische letterblokjes en 16 werkbladen, dievariëren in niveau. Met de magnetische doos leert je kind op een ongedwongenmanier omgaan met letters. Doordat de doos magnetisch is, hoef je niet bang tezijn dat je kind de losse stukjes verliest.

Details

Titel: Letterboek
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Zwijsen Uitgeverij
Publicatiedatum: 31-05-2014
NUR: Leren lezen
Afmetingen: 219 x 176 x 9
Gewicht: 253 gr
ISBN/ISBN13: 9789048717651
Intern nummer: 25089967

Extra informatie

Over de serie: Maan roos vis Groep 3? Dat is leren lezen! Wat is er leuker dan thuis laten zien wat je allemaal geleerd hebt? Speciaal voor kinderen in groep 3 ontwikkelt Zwijsen Maan roos vis-spelletjes. Ze zijn leerzaam, voordelig en heel herkenbaar. De Maan roos vis-spellen passen namelijk bij Veilig leren lezen, de Zwijsen-lesmethode waarmee driekwart van de kinderen in Nederland leert lezen

Recensie

Met het 'Maan roos vis letterboek' leert je kind alle letters en tweeklanken.De lettervolgorde is afgestemd op de methode 'Veilig Leren Lezen', de bekendstetaal-leesmethode voor groep 3 in het basisonderwijs.De i van ik, de m van maan... Al snel ontdekt je kind dat het met een paarletters woordjes en zinnetjes kan lezen! Zowel de leesletters als deschrijfletters komen aan bod! Vol trots zal je kind je laten zien wat hij alkan lezen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.