Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Opvreters & Ko

koken, lezen en knutselen

Opvreters & Ko - Sacha Meyer - ISBN: 9789047619376
Prijs: € 17,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (03-10-2015)
Genre: Kookboeken (< 12 jaar)
Boekenliefde.nl:
Opvreters & Ko op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Zo lusten we er nog wel een paar…
Babi is het varkentje van Aartje Appel. Het is een echte veelvraat. Als Aartje de piepers gejast heeft, krijgt Babi de schillen. Daar is hij dol op. Ja echt... hij is om op te vreten. Samen met hun vrienden Pomme, Jona, Ober Sien, Peen, Carotte, Knofje Look, Kiwi en Ferrari spelen ze het liefst in de keuken. Met de mixer of een groot mes. Ze knutselen de lekkerste dingen die jij ook zelf kunt maken. Ze maken zelfs nieuwe vrienden.

Sleep je ouders en vrienden mee de keuken in en ga samen aan de slag. Want door goed te eten, ben je een grote knuffel, gezond en sterk. Ja... jij bent ook om op te vreten!

Sascha Meyer (1965) debuteerde in 2012 met De nieuwe arme, waarin ze vertelt over haar bestaan als arme sloeber die ooit ‘n succesvolle freelance-carrière had als styliste. Om lekker bezig te zijn, ging ze schrijven over haar ervaringen als armlastige. Sascha ging doen wat ze als kind het liefste deed: schrijven, met overgebleven lapjes knuf-fels maken en met eten spelen. Om het daarna lekker op te eten. Haar eerste woordje was ‘mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm’.

Details

Titel: Opvreters & Ko
auteur: Sacha Meyer
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Publicatiedatum: 03-10-2015
NUR: Kookboeken (< 12 jaar)
Gewicht: 673 gr
ISBN/ISBN13: 9789047619376
Intern nummer: 29937259

Extra informatie

Een prentenkookboek voor kinderen, koken, lezen en knutselen

Recensie

Babi is het varkentje van Aartje Appel. Het is een echte veelvraat. Als Aartje de piepers gejast heeft, krijgt Babi de schillen. Daar is hij dol op. Ja echt… hij is om op te vreten. Samen met hun vrienden Pomme, Jona, Ober Sien, Rambo, Carotte, Knofje Look, Kiwi en Ferrari spelen ze het liefst in de keuken. Met de mixer of een groot mes. Ze knutselen de lekkerste dingen die jij ook zelf kunt maken. Sleep je ouders en vrienden mee de keuken in en ga samen aan de slag. Maak een lieve opvreter en daarna een lekker gerechtje. Eten is een feest. Door goed te eten, word je gezond en sterk. Ja… jij bent ook om op te vreten! Sascha Meyer (1965) debuteerde in 2012 met De nieuwe arme, waarin ze vertelt over haar bestaan als arme sloeber die ooit zo’n succesvolle freelancecarrière had als styliste. Om lekker bezig te zijn ging ze schrijven over haar ervaringen als armlastige. De opvreters en Opvreters & Ko ontstonden doordat Sascha ging doen wat ze als kind het liefste deed. Schrijven, met overgebleven lapjes knuffels maken, breien en met eten spelen. Om het daarna lekker op te eten. Haar eerste woordje was mmmmmmm!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.