Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Uit je duim!

Uit je duim! - Mark Haayema - ISBN: 9789047620419
Prijs: € 18,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (28-11-2015)
Genre: Kleuterboeken
Boekenliefde.nl:
Uit je duim! op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

In dit bijzondere grote Gouden Boek staan negen verhalen die zijn bedacht door kinderen voor wie ‘later’ misschien niet zo heel lang meer duurt of al is geweest.

De verhalen zijn geïllustreerd door negen toptekenaars: Harmen van Straaten, Job van Gelder, Eva Lith-Poppink, Grootzus, Cliff van Thillo, Mark Janssen, Gemma de Waard, Loes Riphagen en Yvonne Jagtenberg. En op de bijbehorende cd worden de verhalen verteld door negen verschillende stemmen: Irene Moors, André Kuipers, Ferry Doedens, de grote boze wolf, Bobbie, Klaas van Kruistum, Hans Klok, Paul de Leeuw en Plien van Bennekom.

Een initiatief van stichting Gouden Moment.

Details

Titel: Uit je duim!
auteur: Mark Haayema
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Publicatiedatum: 28-11-2015
NUR: Kleuterboeken
Gewicht: 451 gr
ISBN/ISBN13: 9789047620419
Intern nummer: 30719831

Extra informatie

Boekpresentatie in het Amstel Hotel in Amsterdam Met medewerking van een keur aan BN’ers. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Recensie

In dit bijzondere grote Gouden Boek staan negen verhalen die zijn bedacht door kinderen voor wie ‘later’ misschien niet zo heel lang meer duurt of al is geweest. De verhalen zijn geïllustreerd door negen toptekenaars: Harmen van Straaten, Job van Gelder, Eva Lith-Poppink, Grootzus, Cliff van Thillo, Mark Janssen, Gemma de Waard, Loes Riphagen en Yvonne Jagtenberg. En op de bijbehorende cd worden de verhalen verteld door negen verschillende stemmen: Irene Moors, André Kuipers, Ferry Doedens, de grote boze wolf, Bobbie, Klaas van Kruistum, Hans Klok, Paul de Leeuw en Plien van Bennekom. Een initiatief van stichting Gouden Moment.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.