Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De droomreizen van poes Milo

De droomreizen van poes Milo - Angela Pelaez-Vargas - ISBN: 9789047619284
Prijs: € 15,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (26-08-2015)
Genre: Kleuterboeken
Boekenliefde.nl:
De droomreizen van poes Milo op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Poes Milo valt nog wel eens in slaap. Hij dommelt weg in zijn mandje, soezend in het zonnetje. En dan gebeurt het… De ene keer wordt Milo wakker op een wolkje dat hoog boven de stad zweeft. Of plots is zijn warme mandje een bootje en dobbert hij rond. Of poes Milo wordt besnu? eld door een hond en rent zo hard hij kan weg, klimt de eerste de beste boom in en blijft daar een tijdje… Een tijdje? Een heel jaar!

Angela Pelaez-Vargas maakte al eerder twee prentenboeken bij Uitgeverij Rubinstein: Mia’s nest en Sophia en de leeuw. De droomreizen van poes Milo bevat drie losseverhalen, getekend in zwart/wit met subtiele steunkleuren. Het boek is een genot om voor te lezen aan kinderen maar zal ook de volwassen poezenliefhebber niet onberoerd laten.

Details

Titel: De droomreizen van poes Milo
auteur: Angela Pelaez-Vargas
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Publicatiedatum: 26-08-2015
NUR: Kleuterboeken
Gewicht: 452 gr
ISBN/ISBN13: 9789047619284
Intern nummer: 29937245

Extra informatie

De Blinkende Boekjes blinken uit door hun bijzondere verhalen, geschreven door getalenteerde schrijvers. De tekeningen in de boekjes zijn gemaakt door illustratoren van over de hele wereld. Zoveel moois verdient een vrolijk glimmend randje! Daar wordt de wereld een beetje mooier van.

Recensie

Poes Milo valt nog wel eens in slaap . Hij dommelt weg in zijn mandje, soezend in het zonnetje. En dan gebeurt het… De ene keer wordt Milo wakker op een wolkje dat hoog boven de stad zweeft. Of plots is zijn warme mandje een bootje en dobbert hij rond. Of poes Milo wordt besnuffeld door een hond en rent weg zo hard hij kan, klimt de eerste de beste boom in en blijft daar een tijdje … Een tijdje? Een heel jaar! De droomreizen van poes Milo bevat drie losse verhalen, getekend in zwart/wit met subtiele steunkleuren. Het boek is een genot om voor te lezen aan kinderen, maar zal ook de volwassen poezenliefhebber niet onberoerd laten.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.