Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Verhalen over jongens die anders durven te zijn

Hoe je bijzondere dingen bereikt door jezelf te zijn

Verhalen over jongens die anders durven te zijn - Ben Brooks - ISBN: 9789048317448
Prijs: € 20,00
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (30-01-2019)
Genre: Kinderboeken algemeen
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Details

Titel: Verhalen over jongens die anders durven te zijn
auteur: Ben Brooks
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Publicatiedatum: 30-01-2019
NUR: Kinderboeken algemeen
Gewicht: 827 gr
ISBN/ISBN13: 9789048317448
Intern nummer: 43516606

Recensie

Een inspirerende collectie van 100 verhalen over beroemde en iets minder beroemde jongens en mannen uit de geschiedenis. Allemaal hebben ze op hun eigen manier de wereld een beetje beter gemaakt. Hoe? Nou, vooral door gewoon zichzelf te zijn - zelfs als dat anders is dan anderen.

Van wetenschappers en sporters tot kunstenaars, muzikanten en schrijvers: de mannen in dit boek laten zien dat je jezelf mag zijn, en dat je de wereld kunt veranderen op een manier die bij jou past. Veel jongens kunnen zich niet identificeren met het idee van een sterke, onafhankelijke, competitieve redder die nooit huilt. De (soms onuitgesproken) verwachting is dat jongens zich conformeren aan het stereotype idee van mannelijkheid. Maar wat als je introvert bent, je liever een boek oppakt dan een zwaard, wat als je durft te huilen wanneer je verdrietig bent?

Verhalen over jongens die anders durven te zijn is een prachtig, indrukwekkend boek boordevol verhalen van avontuur en verwondering. Met fantastische illustraties door Quinton Winter, van mannen die hielpen de wereld een mooiere plek te maken. Dit boek is een steuntje in de rug voor hen die niet zwichten onder groepsdruk, die tegen de stroom in durven zwemmen, die anders durven te zijn. Die zichzélf durven te zijn.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen