Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Het gezonde Pannenkoekboek

eet natuurlijk

Het gezonde Pannenkoekboek - Detty Mook - ISBN: 9789491794018
Prijs: € 9,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (16-07-2013)
Genre: Gezondheid (< 12 jaar)
Boekenliefde.nl:
Het gezonde Pannenkoekboek op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

"Ik geef ze liever een pannenkoek dan een broodje hagelslag voor het ontbijt" aldus Detty Mook, kindertolk en moeder van 2 jongens (4 en 2 jaar).

Pannenkoeken eten is een feest, en al heel allemaal als ze ook nog gezond zijn!

Dit boek legt uit hoe je als bewuste ouder een van de lievelingsgerechten van je kinderen met een goed gevoel voor ze maakt. De recepten van de pannenkoeken bevatten ingrediënten die bijdragen aan een gezonde groei en ontwikkeling van kinderen. Bovendien kunnen ze, naar wens, volledig glutenvrij worden gemaakt. En ze zijn zeker zo lekker als de pannenkoeken die je gewend bent te maken.

"Als kindertolk (praktijk Lotuskind) kom ik veel in aanraking met ouders die problemen ervaren met het gedrag van hun kinderen. Naast een emotionele oorzaak speelt voeding een wezenlijke rol in hoe kinderen in hun vel zitten. Kinderen krijgen vaak teveel suikers en koolhydraten. Dit heeft een enorme invloed op de bloedsuikerspiegel en daarmee op het concentratievermogen van kinderen. Met een beetje creativiteit kan dit ook anders. Je geeft ze nog steeds pannenkoeken, maar dan zonder alle belastende ingrediënten van tarwepannenkoeken met koemelk. En ze smaken heerlijk!"

Dit boek bevat informatie over ingrediënten voor gezonde pannenkoeken en 21 gezonde pannenkoekenrecepten met foto's.

Details

Titel: Het gezonde Pannenkoekboek
auteur: Detty Mook
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 49
Uitgever: Paas Business Concepten
Publicatiedatum: 16-07-2013
NUR: Gezondheid (< 12 jaar)
Afmetingen: 220 x 211 x 5
Gewicht: 247 gr
ISBN/ISBN13: 9789491794018
Intern nummer: 24762577

Extra informatie

Het gezonde Pannenkoekboek

Recensie

"Ik geef ze liever een pannenkoek dan een broodje hagelslag voor het ontbijt" aldus Detty Mook, kindertolk en moeder van 2 jongens (4 en 2 jaar). Pannenkoeken eten is een feest, en al heel allemaal als ze ook nog gezond zijn! Dit boek legt uit hoe je als bewuste ouder een van de lievelingsgerechten van je kinderen met een goed gevoel voor ze maakt. De recepten van de pannenkoeken bevatten ingrediënten die bijdragen aan een gezonde groei en ontwikkeling van kinderen. Bovendien kunnen ze, naar wens, volledig glutenvrij worden gemaakt. En ze zijn zeker zo lekker als de pannenkoeken die je gewend bent te maken. "Als kindertolk (praktijk Lotuskind) kom ik veel in aanraking met ouders die problemen ervaren met het gedrag van hun kinderen. Naast een emotionele oorzaak speelt voeding een wezenlijke rol in hoe kinderen in hun vel zitten. Kinderen krijgen vaak teveel suikers en koolhydraten. Dit heeft een enorme invloed op de bloedsuikerspiegel en daarmee op het concentratievermogen van kinderen. Met een beetje creativiteit kan dit ook anders. Je geeft ze nog steeds pannenkoeken, maar dan zonder alle belastende ingrediënten van tarwepannenkoeken met koemelk. En ze smaken heerlijk!" Dit boek bevat informatie over ingrediënten voor gezonde pannenkoeken en 21 gezonde pannenkoekenrecepten met foto's.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.