Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De Kerstmisaurus

De Kerstmisaurus - Tom Fletcher - ISBN: 9789030504061
Prijs: € 19,99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden (24-11-2020)
Genre: Fictie 7 – 9 jaar
Boekenliefde.nl:
De Kerstmisaurus op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Willem Tuffer, de 10-jarige held, heeft het niet altijd makkelijk. Op school maakt Brenda Kwel hem het leven zuur en dan zit hij ook nog in een rolstoel. Hij heeft maar één wens: voor kerst een eigen dinosaurus. En laat de kerstman nu net een ei in het ijs hebben gevonden....

In dit Roald Dahl-achtige verhaal nemen Tom Fletcher en illustrator Shane Devries je mee naar één van de warmste kerstfeesten die je ooit hebt meegemaakt!

Details

Titel: De Kerstmisaurus
auteur: Tom Fletcher
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Billy Bones
Publicatiedatum: 24-11-2020
NUR: Fictie 7 – 9 jaar
Gewicht: 716 gr
ISBN/ISBN13: 9789030504061
Intern nummer: 42721929

Biografie (woord)

Tom Fletcher is een Engelse zanger, gitarist en componist. Hij is de oprichter van McFly en is daar ook een van de leadzangers en gitaristen.De band is doorgebroken nadat hij in het voorprogramma zat van Busted. Fletcher schreef ook 'De Knerpers'.

Extra informatie

Maak kennis met Willem Tuffer, een 10-jarig jongetje dat helemaal gek van dino’s is. Op school heeft hij het niet altijd makkelijk: het nieuwe meisje in de klas, Brenda Kwel, doet er alles aan om hem het leven zuur te maken. En oh ja, hij zit ook nog in een rolstoel. Maar dan gebeurt er iets magisch… Voor kerst heeft hij namelijk maar één grote wens: een eigen dino! Hoewel de Kerstman voor heel veel cadeaus kan zorgen, lijkt een dinosaurus onmogelijk. Of toch niet? De Kerstmisaurus is een hartverwarmend verhaal over Willem Tuffer, zijn kerstgekke vader en zijn dino. Op kerstavond begint een magisch avontuur, vol vriendschap, familie en alles wat met kerst te maken heeft!

Recensie

"Een magisch boek over vriendschap, familie en Kerst, prachtig geïllustreerd en een echte aanrader!"

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen