Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De Gorgels

De Gorgels - Jochem Myjer - ISBN: 9789025867898
Prijs: € 15,99
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (05-04-2019)
Genre: Fictie 4 – 6 jaar
Boekenliefde.nl:
De Gorgels op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een vreemd wezentje op de rand van zijn bed. Het lijkt wel een bolletje wol, met armpjes en beentjes en twee harige, puntige oren. Maar als Melle het licht aandoet, is het wezentje verdwenen. Als hij er op school over vertelt, lacht iedereen hem uit. Zelfs papa, die bioloog is, zegt dat het onzin is, dat zulke wezentjes niet bestaan. Maar Melle weet zeker wat hij gezien heeft...

Een fantasierijk en spannend avontuur over Gorgels, Brutelaars en een jongen met superogen, van cabaretier Jochem Myjer. Geïllustreerd door Rick de Haas, bekend van Mees Kees.

Voorlezen vanaf 5, zelf lezen vanaf 7 jaar.

Jochem Myjer is een van 's lands grootste en meest geliefde komieken. Hij staat voor uitverkochte zalen, tot de nok toe gevuld met jong en oud.
De Gorgels is zijn eerste kinderboek.

Details

Titel: De Gorgels
auteur: Jochem Myjer
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 136
Uitgever: WPG Kindermedia
Publicatiedatum: 05-04-2019
NUR: Fictie 4 – 6 jaar
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 625 gr
ISBN/ISBN13: 9789025867898
Intern nummer: 30040591

Extra informatie

De Gorgels

Recensie

Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een vreemd wezentje op de rand van zijn bed. Het lijkt wel een bolletje wol, met armpjes en beentjes en twee harige, puntige oren. Maar als Melle het licht aandoet, is het wezentje verdwenen. Als hij er op school over vertelt, lacht iedereen hem uit. Zelfs papa, die bioloog is, zegt dat het onzin is, dat zulke wezentjes niet bestaan. Maar Melle weet zeker wat hij gezien heeft…


Een fantasierijk en spannend avontuur over Gorgels, Brutelaars en een jongen met superogen, van Jochem Myjer. Geïllustreerd door Rick de Haas, bekend van Mees Kees, en natuurlijk De Gorgels.
Jochem Myjer is een van 's lands grootste en meest geliefde komieken. Hij staat voor uitverkochte zalen, tot de nok toe gevuld met jong en oud. Zijn boeken over de Gorgels zijn inmiddels net zo geliefd.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen