Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Het grote misschien

Het grote misschien - John Green - ISBN: 9789047703747
Prijs: € 7,50
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden (21-10-2014)
Genre: Fictie 15+
Boekenliefde.nl:
Het grote misschien op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Het ontroerend mooie debuut van John Green!

Miles Halter is gefascineerd door Beroemde Laatste Woorden. Geïnspireerd door de laatste woorden van de Franse dichter Rabelais gaat hij op zoek naar een Groot Misschien. Niet door te sterven, maar door zich in te schrijven voor een kostschool in Alabama.

Eenmaal aangekomen op Culver Creek maakt Miles kennis met zijn kamergenoot Chip Martin - de Kolonel - en met Alaska Young. Slimme, grappige, mooie, onvoorspelbare, sexy Alaska, voor wie Miles als een blok valt en die hem Het Grote Misschien in katapulteert - Miles ontredderd achterlatend.

Het Grote Misschien is een meesterlijk debuut over vriendschap, grenzeloze verliefdheid en volwassen worden. Het laat zien welke onuitwisbare invloed de ene mens op de andere kan hebben en roept reminiscenties op aan die andere sensitieve, maffe en onvergetelijke jongvolwassenen uit The Catcher in the Rye en Dead Poets Society.

Details

Titel: Het grote misschien
auteur: John Green
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 4
Uitgever: Lemniscaat, Uitgeverij
Publicatiedatum: 21-10-2014
NUR: Fictie 15+
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 550 gr
ISBN/ISBN13: 9789047703747
Intern nummer: 27212937

Extra informatie

Het grote misschien

Recensie

Het ontroerend mooie debuut van John Green! Miles Halter is gefascineerd door Beroemde Laatste Woorden. Geïnspireerd door de laatste woorden van de Franse dichter Rabelais gaat hij op zoek naar een Groot Misschien. Niet door te sterven, maar door zich in te schrijven voor een kostschool in Alabama. Eenmaal aangekomen op Culver Creek maakt Miles kennis met zijn kamergenoot Chip Martin - de Kolonel - en met Alaska Young. Slimme, grappige, mooie, onvoorspelbare, sexy Alaska, voor wie Miles als een blok valt en die hem Het Grote Misschien in katapulteert - Miles ontredderd achterlatend. Het Grote Misschien is een meesterlijk debuut over vriendschap, grenzeloze verliefdheid en volwassen worden. Het laat zien welke onuitwisbare invloed de ene mens op de andere kan hebben en roept reminiscenties op aan die andere sensitieve, maffe en onvergetelijke jongvolwassenen uit The Catcher in the Rye en Dead Poets Society.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen