Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De nevelprins

De nevelprins - Carlos Ruiz Zafon - ISBN: 9789056725266
Prijs: € 7,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (17-02-2015)
Genre: Fictie 15+
Boekenliefde.nl:
De nevelprins op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

1943: de vader van Max Carver horlogemaker, uitvinder en eeuwig optimistische dromer besluit met zijn gezin naar een dorp aan de kust te verhuizen, naar een oud huis aan het strand dat ooit toebehoorde aan een beroemde chirurg, dokter Fleischmann.
Maar het huis bevat vele eigen geheimen en verhalen en erachter ligt een naargeestige, ommuurde tuin met een poort waarboven een zespuntige ster troont. Als Max een kijkje gaat nemen in die tuin, krijgt hij de schrik van zijn leven.

Terwijl het gezin Carver zich installeert en probeert te wennen, sluiten Max en zijn zus Alicia al snel vriendschap met Roland. Door hem ontmoeten ze zijn grootvader, de vuurtorenwachter. Hij was 25 jaar geleden de enige overlevende van een schipbreuk met de Orpheus, een wrak dat daar voor de kust ligt.
Bij een duik naar het schip ziet Max iets dat hem onaangenaam treft: aan de mast golft een halfvergane vlag met een afbeelding van dezelfde zespuntige ster die hij aantrof op de tuinpoort.
Wanneer de drie vrienden Rolands grootvader onder druk zetten om meer te weten te komen, begint het huiveringwekkende verhaal van de Nevelprins zich in al zijn gruwelijkheid te openbaren

Details

Titel: De nevelprins
auteur: Carlos Ruiz Zafon
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 4
Aantal pagina's: 208
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Publicatiedatum: 17-02-2015
NUR: Fictie 15+
Afmetingen: 200 x 125 x 15
Gewicht: 197 gr
ISBN/ISBN13: 9789056725266
Intern nummer: 27996205

Extra informatie

De nevelprins

Recensie

1943: de vader van Max Carver horlogemaker, uitvinder en eeuwig optimistische dromer besluit met zijn gezin naar een dorp aan de kust te verhuizen, naar een oud huis aan het strand dat ooit toebehoorde aan een beroemde chirurg, dokter Fleischmann. Maar het huis bevat vele eigen geheimen en verhalen en erachter ligt een naargeestige, ommuurde tuin met een poort waarboven een zespuntige ster troont. Als Max een kijkje gaat nemen in die tuin, krijgt hij de schrik van zijn leven. Terwijl het gezin Carver zich installeert en probeert te wennen, sluiten Max en zijn zus Alicia al snel vriendschap met Roland. Door hem ontmoeten ze zijn grootvader, de vuurtorenwachter. Hij was 25 jaar geleden de enige overlevende van een schipbreuk met de Orpheus, een wrak dat daar voor de kust ligt. Bij een duik naar het schip ziet Max iets dat hem onaangenaam treft: aan de mast golft een halfvergane vlag met een afbeelding van dezelfde zespuntige ster die hij aantrof op de tuinpoort. Wanneer de drie vrienden Rolands grootvader onder druk zetten om meer te weten te komen, begint het huiveringwekkende verhaal van de Nevelprins zich in al zijn gruwelijkheid te openbaren

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.