Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Kinderen van Moeder Aarde

Kinderen van Moeder Aarde - Thea Beckman - ISBN: 9789049806903
Prijs: € 13,99
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (27-09-2018)
Genre: Fictie 13 – 15 jaar
Boekenliefde.nl:
Kinderen van Moeder Aarde op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

TRILOGIE OVER DE TOEKOMST - DEEL I
Zes eeuwen na de Derde Wereldoorlog. De aarde is door een kernoorlog gekanteld en bijna ver-woest. Het ijs op het vroegere Groenland, nu Thule geheten, is gesmolten en het land heeft een heerlijk klimaat. Thule wordt door vrouwen geregeerd, zonder leger, zonder wapens. Christian is het enige kind van de Konega van Thule die samen met de Vrouwenraad Thule bestuurt. Op een dag ontmoet hij Thura, een gewoon meisje dat heel veel indruk op hem maakt.
Dan verschijnt er een onbekend schip in de fjord. Het komt uit het Badense Rijk; de opvarenden hebben als enig doel Thule te veroveren zoals ze al met heel Europa hebben gedaan. Dit is niet zo gemakkelijk als het lijkt; de Badeners stuiten op onverwachte tegenstand, waarbij Christian en Thura een belangrijke rol spelen.
Deel twee en drie zijn Het helse paradijs en Het Gulden Vlies van Thule. Alle delen zijn onafhan-kelijk van elkaar te lezen.

Details

Titel: Kinderen van Moeder Aarde
auteur: Thea Beckman
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo/Anthos Uitgevers
Publicatiedatum: 27-09-2018
NUR: Fictie 13 – 15 jaar
Gewicht: 134 gr
ISBN/ISBN13: 9789049806903
Intern nummer: 42647855

Recensie

Zes eeuwen na de Derde Wereldoorlog. De aarde is door een kernoorlog gekanteld en bijna verwoest. Het ijs op het vroegere Groenland, dat nu Thule heet, is gesmolten en het land heeft een heerlijk klimaat. Thule wordt door vrouwen geregeerd, zonder leger, zonder wapens. De mensen leven in vrede en in harmonie met de prachtige natuur, totdat een onbekend schip in de fjord verschijnt.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen