Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Het mysterie van de smokkelaar

Het mysterie van de smokkelaar - Hedwig van de Velde - ISBN: 9789059085619
Prijs: € 15,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (12-06-2014)
Genre: Fictie 13 – 15 jaar
Boekenliefde.nl:
Het mysterie van de smokkelaar op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De veertienjarige Sel verdient een centje bij als bagagedrager voor de passagiers van de drukke veerboot tussen Sint-Anneke en Antwerpen. Daar ontmoet hij Katrien, de knappe dienstmeid van een rijke advocaat. Hij valt voor haar en kan alleen nog maar aan haar denken. Bovendien duikt na jaren afwezigheid plots zijn vader op. Niet veel later wordt Mon, de beste vriend van Sel, zieltogend teruggevonden.

Sel wordt verdacht van de aanslag op Mon. Met de hulp van Katrien komt hij vrij. Samen gaan ze op zoek naar de echte dader. Moeizaam komen ze een bende smokkelaars op het spoor. Wat hebben die te maken met de aanslag op Mon? En welke rol speelt Sels vader hierin?

Een spannende plot, een liefdesverhaal en een vleugje geschiedenis: dat is het succesrecept van de jeugdromans van Hedwig Van de Velde. Na 'De ring van de wraak', 'Het lege ei' en 'Een lied voor Lore' brengt hij in 'Het mysterie van de smokkelaar' het bruisende Sint-Anneke van de periode vlak voor WO I tot leven.

Details

Titel: Het mysterie van de smokkelaar
auteur: Hedwig van de Velde
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen
Publicatiedatum: 12-06-2014
NUR: Fictie 13 – 15 jaar
Afmetingen: 223 x 146 x 16
Gewicht: 270 gr
ISBN/ISBN13: 9789059085619
Intern nummer: 26568479

Extra informatie

Het mysterie van de smokkelaar

Recensie

De veertienjarige Sel verdient een centje bij als bagagedrager voor de passagiers van de drukke veerboot tussen Sint-Anneke en Antwerpen. Daar ontmoet hij Katrien, de knappe dienstmeid van een rijke advocaat. Hij valt voor haar en kan alleen nog maar aan haar denken. Bovendien duikt na jaren afwezigheid plots zijn vader op. Niet veel later wordt Mon, de beste vriend van Sel, zieltogend teruggevonden. Sel wordt verdacht van de aanslag op Mon. Met de hulp van Katrien komt hij vrij. Samen gaan ze op zoek naar de echte dader. Moeizaam komen ze een bende smokkelaars op het spoor. Wat hebben die te maken met de aanslag op Mon? En welke rol speelt Sels vader hierin? Een spannende plot, een liefdesverhaal en een vleugje geschiedenis: dat is het succesrecept van de jeugdromans van Hedwig Van de Velde. Na 'De ring van de wraak', 'Het lege ei' en 'Een lied voor Lore' brengt hij in 'Het mysterie van de smokkelaar' het bruisende Sint-Anneke van de periode vlak voor WO I tot leven.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.