Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Fantastic beasts and where to find them

het complete filmscenario

Fantastic beasts and where to find them - J.K. Rowling - ISBN: 9789463360128
Prijs: € 19,90
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (15-03-2017)
Genre: Fictie 13 – 15 jaar
Boekenliefde.nl:
Add to cart

Details

Titel: Fantastic beasts and where to find them
auteur: J.K. Rowling
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Harmonie, Uitgeverij De
Publicatiedatum: 15-03-2017
NUR: Fictie 13 – 15 jaar
Gewicht: 470 gr
ISBN/ISBN13: 9789463360128
Intern nummer: 37255195

Recensie

We gaan terug in de tijd: de magische wereld vijftig jaar vóór Harry Potter, de wereld van Fantastic Beasts. De spectaculaire film, met Eddie Redmayne in de hoofdrol, ging het afgelopen najaar wereldwijd in première en kreeg juichende kritieken. Het was tevens het debuut van J.K. Rowling als filmscenarioschrijver. Dit voorjaar verschijnt de complete Nederlandse tekst van dit scenario in boekvorm.

1926, New York. Newt Scamander, 's werelds eerste (en waarschijnlijk enige) magiezoöloog, bezoekt de stad vanuit Engeland. Zijn liefde voor fabeldieren en andere magische wezens is grenzeloos.
Maar zijn strijd om deze te beschermen neemt een alarmerende wending als een aantal dieren uit zijn koffer ontsnapt en in de stad opduikt. Hij gaat naar ze op zoek, daarbij geholpen door Tina Goldstein, een jonge Amerikaanse (voormalige) Schouwer die werkt voor het Magische Congres van de VS, haar onbezonnen zusje Queenie dat gedachten kan lezen en Jakob Kowalski, een veteraan (en een No-Maj), die eigenlijk alleen maar een bakkerij wil openen, zodat hij zijn geliefde babka kan verkopen. Maar dan duikt er een duister magisch wezen op dat niet uit Newts koffer afkomstig is en een ravage veroorzaakt in de stad...

Winkelvoorraad