Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De gans en zijn broer

De gans en zijn broer - Bart Moeyaert - ISBN: 9789045117232
Prijs: € 19,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (07-10-2014)
Genre: Fictie 13 – 15 jaar
Boekenliefde.nl:
De gans en zijn broer op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De gans en zijn broer hebben het goed op hun boerderij. Samen met de kalkoenen, de schapen, een hond, en natuurlijk de boerin is het leven tamelijk zorgeloos. Al worden ze af en toe overvallen door een gedachte die te groot voor ze is. Waarom de wereld voortdurend verandert,
bijvoorbeeld. Wanneer precies de nacht begint. En of je het geluk kunt vasthouden.

Details

Titel: De gans en zijn broer
auteur: Bart Moeyaert
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Singel Uitgeverijen
Publicatiedatum: 07-10-2014
NUR: Fictie 13 – 15 jaar
Afmetingen: 183 x 133 x 17
Gewicht: 302 gr
ISBN/ISBN13: 9789045117232
Intern nummer: 27205097

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 02-09-2015   geschreven door  Patrick Vandendaele
Een leuk jeugdboekje van de betere soort, zeker wanneer je ziet dat de auteur Bart Moeyaert is en de illustraties van de hand van Gerda Dendooven is, dan weet je met zekerheid dat dit een combinatie is dat een topreceptje geeft. En dat is ook het geval met dit boek. Een sprookje van deze tijd… een verhaal dat een fabel zou kunnen zijn van de la Fontaine… Een verhaal dat mooi is en op een moderne manier een verhaal brengt dat je niet meer gewend bent, en toch wel de wijsheid in zich draagt dat op een spannende wijze wordt overgebracht aan de lezer en de luisteraar van dit voorgelezen verhaal. Het leven op de boerderij, de contacten tussen de dieren, en dan vooral gericht naar de gans en zijn broer… En doorheen deze belevenissen worden er echter door de dieren merkwaardige vragen gesteld, vragen die zo eenvoudig lijken, maar waar de antwoorden niet steeds even eenvoudig geven zijn, en toch… Want dit is een speels boekje waar je toch wel doorheen de personages op een sfeervolle manier deze essentiële vragen behandeld ziet, en waar je toch op een speelse manier kennis kan opdoen, zowel voor jong als oud(er). Bijzonder mooi in vorm, de illustraties zijn prachtig en het werk van Bart is weer top.

Extra informatie

De gans en zijn broer

Recensie

De gans en zijn broer hebben het goed op hun boerderij. Samen met de kalkoenen, de schapen, een hond, en natuurlijk de boerin is het leven tamelijk zorgeloos. Al worden ze af en toe overvallen door een gedachte die te groot voor ze is. Waarom de wereld voortdurend verandert, bijvoorbeeld. Wanneer precies de nacht begint. En of je het geluk kunt vasthouden.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.