Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Bonustrack

Bonustrack - R. Benway - ISBN: 9789026123740
Prijs: € 7,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (05-06-2008)
Genre: Fictie 13 – 15 jaar
Boekenliefde.nl:
Bonustrack op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Audrey is zestien en leidt het leven van een gewone tiener. Tenminste… totdat ze het uitmaakt met Evan, haar vriendje en zanger in een onbekend bandje. Nog diezelfde dag schrijft hij een nummer over hun verbroken relatie. Het heet Audrey, wacht! en wordt een doorslaand succes. Het lied staat in korte tijd op nummer één in de hitparade.

Niet alleen Evan, ook Audrey wordt in één klap beroemd: journalisten willen een interview, fotografen en fans achtervolgen haar en ook op internet is ze niet veilig. Audrey doet haar uiterste best haar leven op school zo normaal mogelijk te laten verlopen, maar dat blijkt onmogelijk. Ze wordt meegesleurd in een mediagekte die sterker is dan zijzelf.

In al deze hysterie is haar beste vriendin Victoria een rots in de branding. Ook James, met wie ze in een ijszaak werkt, trekt zich niets aan van haar plotselinge populariteit. Maar door verkeerde beslissingen maakt Audrey de situatie er niet beter op… 5de druk.

Details

Titel: Bonustrack
auteur: R. Benway
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 352
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 05-06-2008
NUR: Fictie 13 – 15 jaar
Afmetingen: 211 x 135 x 28
Gewicht: 447 gr
ISBN/ISBN13: 9789026123740
Intern nummer: 9653576

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 17-07-2008   geschreven door  Patrick Vandendaele
Een subliem jeugdboek. Zovelen onder ons dromen wel eens van een beroemdheid te kunnen worden. Glitter en glamour, zo blijkt het vaak. Maar is dit wel zo? Dit is het thema van het verhaal dat je hier in dit boek vindt, waar een jong meisje op een onverwachte manier de aandacht krijgt van de media en een beroemdheid wordt. Eerst wordt dit ervaren als een leuke ervaring, maar vrij snel zie je dan ook dat je geen normaal meer leven kan leiden en dat er maar weinig mensen zijn die op een gewone manier met je blijven omgaan. De toevalligheid van de feiten maakt dat het verhaal bijzonder geloofwaardig blijft en de lijn duidelijk inleefbaar is voor elk van de lezers. Audrey komt onder de aandacht van de pers, wanneer ze als thema van een successong wordt gebruikt. Op een opmerkelijke wijze wordt ze meer en meer in de aandacht van iedereen gebracht, maar zoals gesteld, dit is niet echt leefbaar op langere termijn, en wanneer ze dan toch probeert om de zaken wat bij te sturen lijken de zaken nog erger te worden dan voorzien. Een zeer prettig verhaal, een verhaal dat toch wel verder gaat dan een leuke plot, maar ook een ander beeld geeft van het menselijk aspect van beroemdheden en het feit dat het niet steeds even leuk moet zijn om steeds onder de aandacht van anderen te staan. Het is vlot geschreven en leest als een trein. Een uitnodigend boek in stijl en verhaal om de jeugd te doen genieten van het lezen. Eigentijds, actueel, fris.

Extra informatie

Bonustrack

Recensie

Je relatie verbreken kan verschrikkelijk zijn. Of het maakt je in één klap beroemd!

Audrey is zestien en leidt het leven van een gewone tiener. Tenminste... totdat ze het uitmaakt met Evan, haar vriendje en zanger van een onbekend bandje. Nog diezelfde dag schrijft hij een nummer over hun verbroken relatie. Het heet Audrey, wait! en wordt een doorslaand succes. Het lied staat in korte tijd op nummer één in de hitparade.
Niet alleen Evan, ook Audrey wordt in één klap beroemd: journalisten willen een interview, fotografen en fans achtervolgen haar en ook op internet is ze niet veilig. Audrey doet haar uiterste best haar leven op school zo normaal mogelijk te laten verlopen, maar dat blijkt onmogelijk. Ze wordt meegesleurd in een mediagekte die sterker is dan zijzelf.
In al deze hysterie is haar beste vriendin Victoria een rots in de branding. Ook James, met wie ze in een ijszaak werkt, trekt zich niets aan van haar plotselinge populariteit. Maar door verkeerde beslissingen maakt Audrey de situatie alleen maar erger...

Net als Audrey zet Robin Benway haar muziek altijd veel te hard. Ze bezoekt meer popconcerten dan goed is voor een mens. Maar anders dan Audrey, is ze nog nooit uitgeweest met een popster, en heeft nog niemand een lied over haar geschreven - nog niet.
Robin Benway woont in Santa Monica in Amerika.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.