Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Na de storm

Na de storm - Lauren Brooke - ISBN: 9789020629521
Prijs: € 4,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (23-05-2012)
Genre: Fictie 10 – 12 jaar
Boekenliefde.nl:
Na de storm op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Heartland is een paardenboerderij in de heuvels van Virginia. Met veel liefde vangen Amy en haar familie bange en mishandelde paarden op, zodat ze kunnen genezen van hun littekens uit het verleden en hun vertrouwen in mensen weer terugkrijgen.

Spartan is een prachtige zwarte hengst, maar hij is volkomen onhandelbaar. Hij komt naar Heartland om door Amy behandeld te worden. Maar Spartan was het paard waarvoor Amy en haar moeder die stormachtige nacht op pad gingen. Zowel Spartan als Amy hebben vreselijke herinneringen aan die nacht en aan het ongeluk. Daardoor wordt Spartan iedere keer dat hij Amy ziet woedend, en als hij de kans krijgt, valt hij haar aan. Amy vraagt zich of zij wel degene is die Spartan kan genezen, maar ze kan dit prachtige paard toch ook niet aan zijn lot overlaten?

Details

Titel: Na de storm
auteur: Lauren Brooke
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 160
Uitgever: Kluitman Alkmaar B.V., Uitgeverij
Publicatiedatum: 23-05-2012
NUR: Fictie 10 – 12 jaar
Gewicht: 178 gr
ISBN/ISBN13: 9789020629521
Intern nummer: 21254170

Extra informatie

Heartland Na de storm

Recensie

Heartland is een paardenboerderij in de heuvels van Virginia. Met veel liefde vangen Amy en haar familie bange en mishandelde paarden op, zodat ze kunnen genezen van hun littekens uit het verleden en hun vertrouwen in mensen weer terugkrijgen. Spartan is een prachtige zwarte hengst, maar hij is volkomen onhandelbaar. Hij komt naar Heartland om door Amy behandeld te worden. Maar Spartan was het paard waarvoor Amy en haar moeder die stormachtige nacht op pad gingen. Zowel Spartan als Amy hebben vreselijke herinneringen aan die nacht en aan het ongeluk. Daardoor wordt Spartan iedere keer dat hij Amy ziet woedend, en als hij de kans krijgt, valt hij haar aan. Amy vraagt zich of zij wel degene is die Spartan kan genezen, maar ze kan dit prachtige paard toch ook niet aan zijn lot overlaten?

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.