Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Echte maatjes!

Echte maatjes! - Bob Hartman - ISBN: 9789033831430
Prijs: € 4,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (22-07-2011)
Genre: Fictie 10 – 12 jaar
Boekenliefde.nl:
Echte maatjes! op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

In aansluiting op het thema van de Kinderboekenweek 2011: SUPERHELDEN en de Christelijke kinderboekenmaand: LEF! verschijnt Echte maatjes! Een kinderleesboek (9+) voor jongens en meiden die van humor houden. Echte maatjes! gaat over drie vrienden: Tommo, Pip en Bolle Bart. Net als negen andere jongens zijn zij volgelingen van Jezus, maar deze drie vrienden staan niet vooraan zoals Petrus en Johannes. Vanuit het perspectief van deze ietwat ondeugende jongens worden bijbelse gebeurtenissen als de bruiloft in Kana, de storm op het meer, aren zoeken op de Sabbat verteld. De verhalen bevatten humor maar dat gaat nooit ten koste van de bijbelse boodschap.

De illustraties van Mark Beech doen denken aan de stijl van de boeken van Roald Dahl. Je vindt de lijntekeningen door het hele boek terug.

Bob Hartman is bekend van de Vertelbijbel. Hij schrijft met veel humor
maar blijft ook heel dicht bij de bijbelse boodschap. Naast auteur is hij voorganger in een kerk in Amerika. Hij is regelmatig in Nederland voor spreekbeurten op conferenties voor kinderwerkers.

Details

Titel: Echte maatjes!
auteur: Bob Hartman
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 109
Uitgever: Ark Media
Publicatiedatum: 22-07-2011
NUR: Fictie 10 – 12 jaar
Afmetingen: 242 x 158 x 10
Gewicht: 315 gr
ISBN/ISBN13: 9789033831430
Intern nummer: 17935478

Extra informatie

superhelden

Recensie

In aansluiting op het thema van de Kinderboekenweek 2011: SUPERHELDEN en de Christelijke kinderboekenmaand: LEF! verschijnt Echte maatjes! Een kinderleesboek (9+) voor jongens en meiden die van humor houden. Echte maatjes! gaat over drie vrienden: Tommo, Pip en Bolle Bart. Net als negen andere jongens zijn zij volgelingen van Jezus, maar deze drie vrienden staan niet vooraan zoals Petrus en Johannes. Vanuit het perspectief van deze ietwat ondeugende jongens worden bijbelse gebeurtenissen als de bruiloft in Kana, de storm op het meer, aren zoeken op de Sabbat verteld. De verhalen bevatten humor maar dat gaat nooit ten koste van de bijbelse boodschap. De illustraties van Mark Beech doen denken aan de stijl van de boeken van Roald Dahl. Je vindt de lijntekeningen door het hele boek terug. Bob Hartman is bekend van de Vertelbijbel. Hij schrijft met veel humor maar blijft ook heel dicht bij de bijbelse boodschap. Naast auteur is hij voorganger in een kerk in Amerika. Hij is regelmatig in Nederland voor spreekbeurten op conferenties voor kinderwerkers.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.