Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Duyster

Duyster - Angie Sage - ISBN: 9789045114064
Prijs: € 7,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (08-01-2013)
Genre: Fictie 10 – 12 jaar
Boekenliefde.nl:
Duyster op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Door een ongelukkig toeval is Alther Mella Verbannen, het oprukkende Duyster neemt langzaam maar onstuitbaar bezit van de Burcht en ergens in de schaduwen wacht een levensgevaarlijke draak op zijn kans... Nog nooit verkeerden de Tovenaarstoren en de Burcht in zo groot gevaar.
Alleen door zelf het Duyster te betreden kan Septimus Heap het tij keren, maar niet zonder de hulp van Jenna, Marcia, Marcellus Pye en zelfs Septimus onbetrouwbare broer Simon. Zal het lukken om de Magieke wereld te behoeden voor de ondergang?

De pers over Duyster:

`Een avontuur dat je niet anders dan op het puntje van je stoel kunt lezen en dat je nog lang zal bijblijven; het zal zowel de fans als nieuwe lezers betoveren. Kirkus (starred review)

`Sage bewijst opnieuw dat ze als geen ander gevoel heeft voor fantasy, en blijft verrassen. ALA Booklist

Details

Titel: Duyster
auteur: Angie Sage
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 460
Uitgever: Singel Uitgeverijen
Publicatiedatum: 08-01-2013
NUR: Fictie 10 – 12 jaar
Afmetingen: 210 x 149 x 38
Gewicht: 666 gr
ISBN/ISBN13: 9789045114064
Intern nummer: 23450444

Extra informatie

Septimus Heap Boek 6: Duyster

Recensie

Door een ongelukkig toeval is Alther Mella Verbannen, het oprukkende Duyster neemt langzaam maar onstuitbaar bezit van de Burcht en ergens in de schaduwen wacht een levensgevaarlijke draak op zijn kans... Nog nooit verkeerden de Tovenaarstoren en de Burcht in zo groot gevaar. Alleen door zelf het Duyster te betreden kan Septimus Heap het tij keren, maar niet zonder de hulp van Jenna, Marcia, Marcellus Pye en zelfs Septimus onbetrouwbare broer Simon. Zal het lukken om de Magieke wereld te behoeden voor de ondergang? De pers over Duyster: `Een avontuur dat je niet anders dan op het puntje van je stoel kunt lezen en dat je nog lang zal bijblijven; het zal zowel de fans als nieuwe lezers betoveren. Kirkus (starred review) `Sage bewijst opnieuw dat ze als geen ander gevoel heeft voor fantasy, en blijft verrassen. ALA Booklist

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.