Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De reuzenperzik

De reuzenperzik - Roald Dahl - ISBN: 9789026146497
Prijs: € 5,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (06-03-2019)
Genre: Fictie 10 – 12 jaar
Boekenliefde.nl:
De reuzenperzik op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.

James woont al jaren bij zijn tantes Spons en Spijker in een raar bouwvallig huis op de top van een hoge heuvel in het zuiden van Engeland. James moet van die niet zo lieve tantes altijd hard werken. Aan dit saaie leven komt een eind als hij van een oud mannetje een zakje toverkracht krijgt.

James laat het zakje bij de kale perzikboom vallen, en dan groeit er aan de boom een reusachtige perzik die zo groot wordt als een huis! James kruipt door een tunnel de reuzenperzik binnen en ontmoet Ouwe-Groene-Sprinkhaan, juffrouw Spin, Lieveheersbeest en nog meer dieren. Samen beleven ze de gekste avonturen, zoals een wilde tocht van de heuvel af, en zelfs een luchtreis over de oceaan.

'Roald Dahl is de beste kinderboekenschrijver ter wereld.' -
VPRO-

Details

Titel: De reuzenperzik
auteur: Roald Dahl
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 06-03-2019
NUR: Fictie 10 – 12 jaar
Gewicht: 191 gr
ISBN/ISBN13: 9789026146497
Intern nummer: 41761379

Recensie

De reuzenperzik is een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.

Wanneer James een zakje toverkracht bij de kale perzikboom laat vallen, groeit daar een reusachtige perzik aan die zo groot wordt als een huis! James kruipt door een tunnel de reuzenperzik binnen en ontmoet Ouwe-Groene-Sprinkhaan, juffrouw Spin, Lieveheersbeest en nog meer dieren. Ze worden goede vrienden en samen beleven ze de gekste avonturen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.