Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De ontsnapping van Thanatos

De ontsnapping van Thanatos

De ontsnapping van Thanatos - Maz Evans - ISBN: 9789030504092
Prijs: € 10,00
Levertijd: morgen voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (25-02-2019)
Genre: Fictie 10 – 12 jaar
Boekenliefde.nl:
De ontsnapping van Thanatos op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Wanneer het jongetje Elliot per ongeluk betrokken raakt bij een ongeluk in de wereld van de Griekse Goden, moeten Elliot en de Goden alles op alles zetten om de demon Thanathos te vangen.

Details

Titel: De ontsnapping van Thanatos
auteur: Maz Evans
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Billy Bones
Publicatiedatum: 25-02-2019
NUR: Fictie 10 – 12 jaar
Gewicht: 581 gr
ISBN/ISBN13: 9789030504092
Intern nummer: 42721731

Biografie (woord)

Maz's debuut kinderroman Chaotische Goden - De ontsnapping van Thantos werd in februari 2017 door Chicken House uitgegeven en werd geselecteerd als het kinderboek van de maand Waterstone. Het betrad de bestseller charts tijdens de eerste week in de uitverkoop, is verkocht aan 17 landen over de hele wereld en heeft meer dan 20 award-nominaties ontvangen, waaronder de Carnegie-medaille, Branford Boase, Books Are My Bag en Waterstone's Children's Book of the Year.

Extra informatie

Wanneer het jongetje Elliot per ongeluk betrokken raakt bij een ongeluk in de wereld van de Griekse Goden, moeten Elliot en de Goden alles op alles zetten om de demon Thanathos te vangen.

Recensie

Elliot zit in de problemen: zijn moeder doet de laatste tijd zo vreemd en hij haalt slechte cijfers op school. Maar dan stort er een vallende ster neer op aarde die hem komt redden! De ster is Virgo – een jonge Astrologiegodin met een missie. Wanneer het stel per ongeluk Thanatos ontketent, een gemene demon die onder Stonehenge gevangen zit, moeten ze zich wenden tot de oude Griekse goden voor hulp. Zijn Zeus en trawanten klaar om de wereld te redden na eeuwen van doodsaai pensioen onder de aarde – en ook nog om Elliots problemen op te lossen? Een hilarisch en avontuurlijk eerste deel – zo kende je de Griekse goden nog niet! Wie liet de goden los? behoort tot de top vijf beste Kinderboeken van Waterstones 2018 in de categorie 9 – 12 jaar.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen