Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De mysterieuze monnik

De mysterieuze monnik - Judith Janssen - ISBN: 9789023993858
Prijs: € 9,25 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Gebonden (05-10-2011)
Genre: Fictie 10 – 12 jaar
Boekenliefde.nl:
De mysterieuze monnik op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Duitsland, 1521. Wanneer zijn moeder sterft door de pest, staat het leven van de elfjarige Simon op zijn kop. Zijn toekomstdromen maken plaats voor de zorgen om zijn overleden moeder. Hoe kan hij zeker zijn dat zij nu rust heeft bij God? Om deze vraag te beantwoorden, gaat Simon met zijn neef Geerten op reis. In een van de steden waar ze komen, hoort Simon een toespraak van Maarten Luther en hij wordt steeds nieuwsgierig naar deze man met al zijn nieuwe ideeën. Zal Simon bij Luther een antwoord vinden op zijn vragen?

Een mooi historisch kinderboek dat de kinderen meeneemt naar het dagelijks leven van de late Middeleeuwen en ze kennis laat maken met een van de grootste helden van die tijd, Maarten Luther.

Details

Titel: De mysterieuze monnik
auteur: Judith Janssen
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 96
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 05-10-2011
NUR: Fictie 10 – 12 jaar
Gewicht: 253 gr
ISBN/ISBN13: 9789023993858
Intern nummer: 17907781

Extra informatie

De mysterieuze monnik

Recensie

Duitsland, 1521. Wanneer zijn moeder sterft door de pest, staat het leven van de elfjarige Simon op zijn kop. Zijn toekomstdromen maken plaats voor de zorgen om zijn overleden moeder. Hoe kan hij zeker zijn dat zij nu rust heeft bij God? Om deze vraag te beantwoorden, gaat Simon met zijn neef Geerten op reis. In een van de steden waar ze komen, hoort Simon een toespraak van Maarten Luther en hij wordt steeds nieuwsgierig naar deze man met al zijn nieuwe ideeën. Zal Simon bij Luther een antwoord vinden op zijn vragen? Een mooi historisch kinderboek dat de kinderen meeneemt naar het dagelijks leven van de late Middeleeuwen en ze kennis laat maken met een van de grootste helden van die tijd, Maarten Luther.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.