Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De jongen onder water

De jongen onder water - Adam Baron - ISBN: 9789030504085
Prijs: € 12,50
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden (04-12-2020)
Genre: Fictie 10 – 12 jaar
Boekenliefde.nl:
De jongen onder water op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Timon heeft nog nooit gezwommen, echt nog nooit. Na een fiasco in het zwembad blijkt er een groot familiemysterie te zijn dat alleen Timon en zijn vrienden kunnen oplossen. Zal het hen lukken?

Details

Titel: De jongen onder water
auteur: Adam Baron
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Billy Bones
Publicatiedatum: 04-12-2020
NUR: Fictie 10 – 12 jaar
Gewicht: 456 gr
ISBN/ISBN13: 9789030504085
Intern nummer: 42722055

Biografie (woord)

Adam is de auteur van zes veelgeprezen romans, die uitgebreid zijn vertaald en aangepast voor BBC Radio 4. De jongen onder water, gepubliceerd in 2018, is zijn eerste roman voor kinderen. Het kreeg de naam Waterstones Book of the Month.

Extra informatie

Timon Titus (ja, echt!) heeft nog nooit van zijn leven gezwommen. Het is dus logisch dat hij er enorm tegenop ziet als hij met school moet zwemmen. Gelukkig is hij goed voorbereid: hij heeft de borstcrawl gegoogeld en hij heeft een oude zwembroek van zijn vader gevonden. Nu kan er niets meer misgaan! Maar dan wordt zijn leven compleet overhoopgehaald. Na het fiasco in het zwembad blijkt er een groot familiemysterie te zijn dat alleen Timon en zijn vrienden kunnen oplossen, want natuurlijk vertellen de volwassenen hem weer niets. Zal het Timon lukken om alle antwoorden te vinden? De jongen onder water is een hartverwarmend verhaal, met een hilarische held die je niet snel zal vergeten!

Recensie

Timon Titus (ja, echt!) heeft nog nooit van zijn leven gezwommen. Het is dus logisch dat hij er enorm tegenop ziet als hij met school moet zwemmen. Gelukkig is hij goed voorbereid: hij heeft de borstcrawl gegoogeld en hij heeft een oude zwembroek van zijn vader gevonden. Nu kan er niets meer misgaan! Maar dan wordt zijn leven compleet overhoopgehaald. Na het fiasco in het zwembad blijkt er een groot familiemysterie te zijn dat alleen Timon en zijn vrienden kunnen oplossen, want natuurlijk vertellen de volwassenen hem weer niets. Zal het Timon lukken om alle antwoorden te vinden? De jongen onder water is een hartverwarmend verhaal, met een hilarische held die je niet snel zal vergeten! . “Een boek om heerlijk in te duiken” – Simon van der Geest . “Mijn aller aller aller favorietste boek van 2018” – Nienke Pool

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen