Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Ontdek LinkedIn

Ontdek LinkedIn - Mirjam van der Have; Miriam van der Have - ISBN: 9789059406094
Prijs: € 14,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (23-04-2013)
Genre: Internet
Boekenliefde.nl:
Ontdek LinkedIn op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

LinkedIn is met wereldwijd meer dan honderd miljoen gebruikers de grootste professionele netwerksite. Nederland telt bijna vier miljoen gebruikers. Steeds meer mensen ontdekken de kracht van LinkedIn. Dit boek beschrijft in een heldere no-nonsensestijl hoe u het maximale uit LinkedIn haalt.


Met vallen en opstaan heeft Miriam van der Have geleerd hoe zij met LinkedIn haar netwerk optimaal kan benutten. Deze kennis heeft ze vastgelegd in Ontdek LinkedIn, het boek dat je nu in handen hebt. Als partner in het cursus-instituut Emday heeft Miriam de afgelopen jaren dikwijls nieuwe technologie aan haar cursisten uitgelegd. Dat is ook te merken aan de opbouw van het boek. In eerste instantie wordt je bij de hand genomen en later in het boek wordt de uitleg beknopter. Zo wordt voor-komen dat je in het begin de weg kwijtraakt, maar ook dat jij je verderop ergert aan een te gedetailleerde uitleg. Uit de inhoud:

- Profiel: besteed aandacht aan je profiel, het is je visitekaartje.
- Connecties: hoe leg je met succes contact met andere gebruikers.
- Instellingen: pas LinkedIn aan je wensen aan en bescherm je privacy.
- Communiceren: werken met de inbox en InMail.
- Werk zoeken: tips voor een goed cv en de do's & don'ts van werk zoeken via LinkedIn.
- Aanbevelingen: de kracht van wederzijdse aanbevelingen uitnutten.
- Groepen: de kracht van groepen, om aan deel te nemen of zelf op te richten.
- Valse vrienden: nee, geen valseriken, geen spammers, hier gaat het over het vertalen van je profiel in een andere taal.
- Beveiliging: koester je privacy en wapen u tegen spam en phishing.

Details

Titel: Ontdek LinkedIn
auteur: Mirjam van der Have; Miriam van der Have
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Duuren Media, Van
Publicatiedatum: 23-04-2013
NUR: Internet
Gewicht: 438 gr
ISBN/ISBN13: 9789059406094
Intern nummer: 23999254

Extra informatie

Ontdek LinkedIn, 2e editie

Recensie

LinkedIn is met wereldwijd meer dan honderd miljoen gebruikers de grootste professionele netwerksite. Nederland telt bijna vier miljoen gebruikers. Steeds meer mensen ontdekken de kracht van LinkedIn. Dit boek beschrijft in een heldere no-nonsensestijl hoe u het maximale uit LinkedIn haalt.

Met vallen en opstaan heeft Miriam van der Have geleerd hoe zij met LinkedIn haar netwerk optimaal kan benutten. Deze kennis heeft ze vastgelegd in Ontdek LinkedIn, het boek dat je nu in handen hebt. Als partner in het cursus-instituut Emday heeft Miriam de afgelopen jaren dikwijls nieuwe technologie aan haar cursisten uitgelegd. Dat is ook te merken aan de opbouw van het boek. In eerste instantie wordt je bij de hand genomen en later in het boek wordt de uitleg beknopter. Zo wordt voor-komen dat je in het begin de weg kwijtraakt, maar ook dat jij je verderop ergert aan een te gedetailleerde uitleg. Uit de inhoud: - Profiel: besteed aandacht aan je profiel, het is je visitekaartje. - Connecties: hoe leg je met succes contact met andere gebruikers. - Instellingen: pas LinkedIn aan je wensen aan en bescherm je privacy. - Communiceren: werken met de inbox en InMail. - Werk zoeken: tips voor een goed cv en de do's & don'ts van werk zoeken via LinkedIn. - Aanbevelingen: de kracht van wederzijdse aanbevelingen uitnutten. - Groepen: de kracht van groepen, om aan deel te nemen of zelf op te richten. - Valse vrienden: nee, geen valseriken, geen spammers, hier gaat het over het vertalen van je profiel in een andere taal. - Beveiliging: koester je privacy en wapen u tegen spam en phishing.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.