Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Mijn goed recht als consument

Mijn goed recht als consument - Georgie Dom - ISBN: 9789059512870
Prijs: € 17,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (11-01-2016)
Genre: Internet
Boekenliefde.nl:
Mijn goed recht als consument op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

MIJN GOED RECHT ALS CONSUMENT

We boffen: het consumentenrecht in ons land is over het algemeen goed geregeld. Maar die rechten in praktijk brengen, is niet altijd makkelijk. Zeker niet als je niet weet waar je als consument precies recht op hebt. Dit boek geeft daarover heldere informatie, met allerlei praktische tips. U leest hoe het recht in grote lijnen in elkaar zit, gevolgd door specifieke informatie over uw rechten bij het kopen van een product (in de winkel, maar ook via internet of
colportage), op reis, tegenover telecomproviders, en in de financiële wereld (denk aan banken, verzekeraars, pensioenfondsen, de Belastingdienst enzovoort).
Met aandacht voor actuele ontwikkelingen, zoals de nieuwe, gunstigere regels voor kopen op afstand en het nieuwe downloadrecht.

Details

Titel: Mijn goed recht als consument
auteur: Georgie Dom
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Consumentenbond
Publicatiedatum: 11-01-2016
NUR: Internet
Afmetingen: 217 x 142 x 21
Gewicht: 301 gr
ISBN/ISBN13: 9789059512870
Intern nummer: 26400321

Extra informatie

Mijn goed recht als consument

Recensie

MIJN GOED RECHT ALS CONSUMENT We boffen: het consumentenrecht in ons land is over het algemeen goed geregeld. Maar die rechten in praktijk brengen, is niet altijd makkelijk. Zeker niet als je niet weet waar je als consument precies recht op hebt. Dit boek geeft daarover heldere informatie, met allerlei praktische tips. U leest hoe het recht in grote lijnen in elkaar zit, gevolgd door specifieke informatie over uw rechten bij het kopen van een product (in de winkel, maar ook via internet of colportage), op reis, tegenover telecomproviders, en in de financiële wereld (denk aan banken, verzekeraars, pensioenfondsen, de Belastingdienst enzovoort). Met aandacht voor actuele ontwikkelingen, zoals de nieuwe, gunstigere regels voor kopen op afstand en het nieuwe downloadrecht.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.