Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

App-gids

App-gids - J.A.S. Joustra; Arendo Joustra - ISBN: 9789035251311
Prijs: € 8,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (06-12-2013)
Genre: Internet
Boekenliefde.nl:
App-gids op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Elseviers Speciale Editie App-gids: de 445 beste, leukste en handigste apps in 31 categorieën voor alle merken smartphones en tablets

Elseviers App-gids biedt een uitgebreide selectie van de beste apps, geschikt voor zowel smartphones als tablets. De redactie van Elsevier testte honderden apps en recenseerde de 445 leukste, mooiste en nuttigste, onderverdeeld in 31 categorieën: van fotografie tot sport, van reizen tot gezondheid en van nieuws tot uitgaan. Ideaal voor wie net een nieuwe smartphone of tablet heeft, en geen zin heeft om zelf de honderdduizenden apps in de app-winkel door te spitten. De apps in de gids zijn geschikt voor alle populaire merken smartphones en tablets.

Details

Titel: App-gids
auteur: J.A.S. Joustra; Arendo Joustra
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: ONE Business B.V.
Publicatiedatum: 06-12-2013
NUR: Internet
Gewicht: 365 gr
ISBN/ISBN13: 9789035251311
Intern nummer: 24938591

Extra informatie

Speciale Editie App-gids

Recensie

Elseviers Speciale Editie App-gids: de 445 beste, leukste en handigste apps in 31 categorieën voor alle merken smartphones en tablets Elseviers App-gids biedt een uitgebreide selectie van de beste apps, geschikt voor zowel smartphones als tablets. De redactie van Elsevier testte honderden apps en recenseerde de 445 leukste, mooiste en nuttigste, onderverdeeld in 31 categorieën: van fotografie tot sport, van reizen tot gezondheid en van nieuws tot uitgaan. Ideaal voor wie net een nieuwe smartphone of tablet heeft, en geen zin heeft om zelf de honderdduizenden apps in de app-winkel door te spitten. De apps in de gids zijn geschikt voor alle populaire merken smartphones en tablets.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.