Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Informatiekunde voor de propedeuse

Informatiekunde voor de propedeuse - P.N.M. Sijm; D.J. Schenk; A.S. de Hoog - ISBN: 9789039525418
Prijs: € 51,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (27-04-2007)
Genre: Informatiekunde
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De onderwerpen worden vanuit het gezichtspunt van de student behandeld. Eerst de pc, vervolgens de software die nodig is om met de pc te werken, daarna het beheer. De pc kan in een netwerk staan en communiceren met andere systemen (ten behoeve van internet en e-business). Vervolgens komen bestanden en databases aan de orde. Tot slot volgen de wat abstractere hoofdstukken over systemen, informatie en het ontwikkelen van informatiesystemen. Elk hoofdstuk kent een vaste opbouw: leerdoelen, de leerstof, opdrachten, voorbeelden en vragen. De antwoorden op de vragen zijn in het boek opgenomen, zodat de studenten zelf kunnen toetsen of zij de leerstof beheersen. Informatiekunde voor de propedeuse is voortgekomen uit en getoetst in een jarenlange lespraktijk van de auteurs.

Details

Titel: Informatiekunde voor de propedeuse
auteur: P.N.M. Sijm; D.J. Schenk; A.S. de Hoog
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 10
Aantal pagina's: 188
Uitgever: Boom uitgevers Amsterdam
Plaats van publicatie: NL
Publicatiedatum: 27-04-2007
NUR: Informatiekunde
Gewicht: 426 gr
ISBN/ISBN13: 9789039525418
Intern nummer: 7486006

Extra informatie

Informatiekunde voor de propedeuse

Recensie

Informatiekunde
VOOR DE PROPEDEUSE
Deze tiende druk van Informatiekunde voor de propedeuse bevat de theoretische basis van informatiekunde die elke propedeusestudent in het hbo - ongeacht de verdere studierichting - nodig heeft.
De onderwerpen worden vanuit het gezichtspunt van de student behandeld. Eerst de pc, vervolgens de software die nodig is om met de pc te werken, daarna het beheer. De pc kan in een netwerk staan en communiceren met andere systemen (ten behoeve van internet en e-business). Vervolgens komen bestanden en databases aan de orde. Tot slot volgen de wat abstractere hoofdstukken over systemen, informatie en het ontwikkelen van informatiesystemen.
Elk hoofdstuk kent een vaste opbouw: leerdoelen, de leerstof, opdrachten. voorbeelden en vragen. De antwoorden op de vragen zijn in het boek opgenomen, zodat de studenten zelf kunnen toetsen of zij de leerstof beheersen. Informatiekunde voor de propedeuse is voort-gekomen uit en getoetst in een jarenlange lespraktijk van de auteurs.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.