Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

3D-printen

startersgids

3D-printen - Anna Kaziunas France - ISBN: 9789043031561
Prijs: € 19,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (25-03-2014)
Genre: Hardware
Boekenliefde.nl:
3D-printen op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De 3D-printenrevolutie is aangebroken!

Iedereen kan nu zijn eigen creatieve ideeën omzetten in 3D-objecten. Maar hoe en waarmee te beginnen als je nog niets weet van 3D-printen? In deze startersgids vind je alle antwoorden die je zoekt: van de diverse technieken, kunststoffen, 3D-modelleersoftware, slicers, CAM-software en vergelijkingen van printers die op de markt zijn tot 3D-ontwerptools voor de absolute beginners. Dit boek begeleidt je bij je eerste stappen in de spannende, maar soms gecompliceerde wereld van het 3D-printen. Bovendien kun je direct aan de slag met een stap-voor-stap tutorial, zelfs als je geen 3D- printer hebt!

Dit boek is samengesteld door Anna Kaziunas France op basis van eerder gepubliceerde MAKE-artikelen (diverse auteurs). Ze selecteerde de beste projecten, tutorials en artikelen over 3D-printen en bundelde deze tot een compacte startersgids.

Anna Kaziunas France (kaziunas.com) is directeur van 'Fab Academy at AS220', een kunstenaarsplatform in de VS. Ze ontwikkelde de prototypingcursus 'How To Make (Almost) Anything' en ze is co-auteur van het boek Getting Started with MakerBot.

Details

Titel: 3D-printen
auteur: Anna Kaziunas France
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
Publicatiedatum: 25-03-2014
NUR: Hardware
Afmetingen: 220 x 150 x 10
Gewicht: 262 gr
ISBN/ISBN13: 9789043031561
Intern nummer: 25558265

Extra informatie

3D-printen startersgids

Recensie

De 3D-printenrevolutie is aangebroken! Iedereen kan nu zijn eigen creatieve ideeën omzetten in 3D-objecten. Maar hoe en waarmee te beginnen als je nog niets weet van 3D-printen? In deze startersgids vind je alle antwoorden die je zoekt: van de diverse technieken, kunststoffen, 3D-modelleersoftware, slicers, CAM-software en vergelijkingen van printers die op de markt zijn tot 3D-ontwerptools voor de absolute beginners. Dit boek begeleidt je bij je eerste stappen in de spannende, maar soms gecompliceerde wereld van het 3D-printen. Bovendien kun je direct aan de slag met een stap-voor-stap tutorial, zelfs als je geen 3D- printer hebt! Dit boek is samengesteld door Anna Kaziunas France op basis van eerder gepubliceerde MAKE-artikelen (diverse auteurs). Ze selecteerde de beste projecten, tutorials en artikelen over 3D-printen en bundelde deze tot een compacte startersgids. Anna Kaziunas France (kaziunas.com) is directeur van 'Fab Academy at AS220', een kunstenaarsplatform in de VS. Ze ontwikkelde de prototypingcursus 'How To Make (Almost) Anything' en ze is co-auteur van het boek Getting Started with MakerBot.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.