Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Wegwijs in Windows 8.1

Wegwijs in Windows 8.1 - Hannie van Osnabrugge - ISBN: 9789046904428
Prijs: € 19,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Bindwijze: Boek, Paperback (16-12-2014)
Genre: Backoffice-systemen
Boekenliefde.nl:
Wegwijs in Windows 8.1 op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

In Wegwijs in Windows 8.1 leert u werken met het startscherm én het bureaublad van Windows 8.1. Na afloop kunt u onder meer een routebeschrijving opvragen, apps opzoeken en downloaden, bestanden beheren op de computer en in de cloud, foto's bekijken en bewerken, filmpjes en muziek afspelen, internetten en e-mailen.
Elke les bestaat uit een korte, inleidende tekst, gevolgd door stap-voor-stapopdrachten. De lessen worden afgesloten met oefeningen en vragen. De antwoorden op de vragen staan op de webpagina die bij het boek hoort. Hier vindt u ook extra instructiemateriaal.

Wegwijs in Windows 8.1 is gebaseerd op Update 1 van Windows 8.1 en Internet Explorer 11. U leert onder andere werken met de nieuwe startknop van Windows 8.1, en met de titelbalk en taakbalk die sinds Update 1 in apps aanwezig zijn.

Dit boek richt zich zowel op nieuwe gebruikers van het besturingssysteem Windows als gebruikers die overstappen van een eerdere Windows-versie naar Windows 8.1. Het boek is geschikt voor gebruik in cursussen en zelfstudie (voor mensen die al eens met de computer hebben gewerkt).

Hannie van Osnabrugge is specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van educatieve materialen, zowel in boekvorm als digitaal. Zij heeft een eigen bedrijf: Van Osnabrugge - ComputerEducatie.

Wegwijs in Windows 8.1 maakt deel uit van een serie. Er zijn ook boeken op het gebied van Word, Excel, PowerPoint, internet, digitale foto's en websites bouwen. Kijk voor meer informatie op www.coutinho.nl/wegwijs.

Details

Titel: Wegwijs in Windows 8.1
auteur: Hannie van Osnabrugge
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Coutinho
Publicatiedatum: 16-12-2014
NUR: Backoffice-systemen
Afmetingen: 241 x 169 x 17
Gewicht: 492 gr
ISBN/ISBN13: 9789046904428
Intern nummer: 28071569

Extra informatie

Wegwijs in Windows 8.1

Recensie

In Wegwijs in Windows 8.1 leert u werken met het startscherm én het bureaublad van Windows 8.1. Na afloop kunt u onder meer een routebeschrijving opvragen, apps opzoeken en downloaden, bestanden beheren op de computer en in de cloud, foto's bekijken en bewerken, filmpjes en muziek afspelen, internetten en e-mailen. Elke les bestaat uit een korte, inleidende tekst, gevolgd door stap-voor-stapopdrachten. De lessen worden afgesloten met oefeningen en vragen. De antwoorden op de vragen staan op de webpagina die bij het boek hoort. Hier vindt u ook extra instructiemateriaal. Wegwijs in Windows 8.1 is gebaseerd op Update 1 van Windows 8.1 en Internet Explorer 11. U leert onder andere werken met de nieuwe startknop van Windows 8.1, en met de titelbalk en taakbalk die sinds Update 1 in apps aanwezig zijn. Dit boek richt zich zowel op nieuwe gebruikers van het besturingssysteem Windows als gebruikers die overstappen van een eerdere Windows-versie naar Windows 8.1. Het boek is geschikt voor gebruik in cursussen en zelfstudie (voor mensen die al eens met de computer hebben gewerkt). Hannie van Osnabrugge is specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van educatieve materialen, zowel in boekvorm als digitaal. Zij heeft een eigen bedrijf: Van Osnabrugge - ComputerEducatie. Wegwijs in Windows 8.1 maakt deel uit van een serie. Er zijn ook boeken op het gebied van Word, Excel, PowerPoint, internet, digitale foto's en websites bouwen. Kijk voor meer informatie op www.coutinho.nl/wegwijs.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.