Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Anneke Grönloh

de biografie

Anneke Grönloh - Bart Peeters - ISBN: 9789070024970
Prijs: € 49,95
Levertijd: morgen voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (13-09-2019)
Genre: Muziek
Boekenliefde.nl:
Anneke Grönloh op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

-- MET 10 INCH LP MET NIET EERDER UITGEBRACHTE NUMMERS --
Hitnoteringen van Suriname tot Singapore, vermeldingen in The Guinness Book of Records, officier in de Orde van Oranje-Nassau, en met 30 miljoen verkochte platen wereldwijd de succesvolste Nederlandse zangeres ooit. Het klinkt als een sprookje, maar Anneke Grönloh maakte het waar.
Achter het applaus en haar eeuwige glimlach ging echter nog een ander leven schuil. Het verhaal van een Indisch meisje dat geboren werd in de jungle, dat haar eerste jaren doorbracht in een jappenkamp en dat aan de andere kant van de wereld haar plek moest zien te veroveren. Anneke Grönloh werd Nederlands eerste popidool met een ongeëvenaarde populariteit, en wist zich ook daarna meer dan 50 jaar te handhaven in een vak waarin carrières vaak niet langer duren dan een paar hits. Ook na tegenslagen en zware verliezen hield ze zich staande en vond altijd haar weg naar het podium.
Anneke Grönloh is het inspirerende verhaal van een sterke vrouw, die door alle trends en tegenslagen heen altijd trouw bleef aan zichzelf en aan haar publiek.
Bart Peeters, bijna 30 jaar zowel privé als zakelijk haar rechterhand, werkte jarenlang samen met Anneke Grönloh aan deze biografie, die niet alleen het portret schetst van een unieke artiest en vrouw, maar ook een prachtig beeld geeft van meer dan een halve eeuw Nederlandse amusementsgeschiedenis

Details

Titel: Anneke Grönloh
auteur: Bart Peeters
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Joh. Enschede Amsterdam B.V.
Publicatiedatum: 13-09-2019
NUR: Muziek
Gewicht: 2320 gr
ISBN/ISBN13: 9789070024970
Intern nummer: 44508252

Recensie

-- MET 10 INCH LP MET NIET EERDER UITGEBRACHTE NUMMERS -- Hitnoteringen van Suriname tot Singapore, vermeldingen in The Guinness Book of Records, officier in de Orde van Oranje-Nassau, en met 30 miljoen verkochte platen wereldwijd de succesvolste Nederlandse zangeres ooit. Het klinkt als een sprookje, maar Anneke Grönloh maakte het waar. Achter het applaus en haar eeuwige glimlach ging echter nog een ander leven schuil. Het verhaal van een Indisch meisje dat geboren werd in de jungle, dat haar eerste jaren doorbracht in een jappenkamp en dat aan de andere kant van de wereld haar plek moest zien te veroveren. Anneke Grönloh werd Nederlands eerste popidool met een ongeëvenaarde populariteit, en wist zich ook daarna meer dan 50 jaar te handhaven in een vak waarin carrières vaak niet langer duren dan een paar hits. Ook na tegenslagen en zware verliezen hield ze zich staande en vond altijd haar weg naar het podium. Anneke Grönloh is het inspirerende verhaal van een sterke vrouw, die door alle trends en tegenslagen heen altijd trouw bleef aan zichzelf en aan haar publiek. Bart Peeters, bijna 30 jaar zowel privé als zakelijk haar rechterhand, werkte jarenlang samen met Anneke Grönloh aan deze biografie, die niet alleen het portret schetst van een unieke artiest en vrouw, maar ook een prachtig beeld geeft van meer dan een halve eeuw Nederlandse amusementsgeschiedenis

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen