Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Sambals en sauzen

uit de Indonesische keuken

Sambals en sauzen - Ciska Cress - ISBN: 9789461883513
Prijs: € 8,99
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (05-06-2014)
Genre: Koken
Boekenliefde.nl:
Sambals en sauzen op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Sambals en sauzen uit de Indonesische keuken zijn tegenwoordig heel bekend en volop te koop. Maar nog lekkerder zijn zelfgemaakte sambals en sauzen! Bereid ze zelf van verse ingrediënten: diverse soorten pepers, specerijen en bumbu (allerlei heerlijke smaakmakers).

De recepten in dit boekje komen uit verschillende streken van Indonesië; vaak ontstaan er variaties door gewoon de ingrediënten te gebruiken die in huis voorhanden zijn. Maak eens Sambal aceh, heerlijk bij nasi of bami goreng, of Sambal campur pedis, die perfect bij een rijsttafel past. Zoekt u een saus voor bij geroosterd varkensvlees, probeer dan eens Saos babi pangang; maar ook voor knoflooksaus (Saos bawang putih) en pindasaus (Saos saté) vindt u hier fantastische recepten.

Proef de smaak van Indonesië met deze heerlijke
sambals en sauzen.


Ciska Cress is in 1950 geboren in Jakarta, Indonesië, maar woont al 58 jaar in Nederland. Sinds tien jaar houdt ze zich bezig met ondersteunende projecten in Indonesië, die zorgen voor de bouw van scholen voor kinderen van wie één of beide ouders zijn overleden, zodat ook deze kansarme kinderen weer een toekomst hebben. Voor deze projecten reist ze regelmatig naar haar vaderland. De opbrengsten van dit boekje gaan naar het schooltje Al-Bayyinah in Cibadak, dat hoognodig uitbreiding en renovatie nodig heeft.

Het schrijven van kookboeken is Ciska Cress wel toevertrouwd, dat doet ze al sinds 1986. Dit is alweer haar zestiende boek! En allemaal gaan ze over de heerlijke Aziatische en Indonesische keuken. Kortom, Ciska Cress is met recht een begrip in de wereld van de Indonesische kookkunst… en daarbuiten.

Details

Titel: Sambals en sauzen
auteur: Ciska Cress
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Lantaarn publishers
Publicatiedatum: 05-06-2014
NUR: Koken
Afmetingen: 206 x 167 x 14
Gewicht: 391 gr
ISBN/ISBN13: 9789461883513
Intern nummer: 26491681

Extra informatie

Sambals en Sauzen uit de Indonesische keuken

Recensie

Sambals en sauzen uit de Indonesische keuken zijn tegenwoordig heel bekend en volop te koop. Maar nog lekkerder zijn zelfgemaakte sambals en sauzen! Bereid ze zelf van verse ingrediënten: diverse soorten pepers, specerijen en bumbu (allerlei heerlijke smaakmakers). De recepten in dit boekje komen uit verschillende streken van Indonesië; vaak ontstaan er variaties door gewoon de ingrediënten te gebruiken die in huis voorhanden zijn. Maak eens Sambal aceh, heerlijk bij nasi of bami goreng, of sambal campur pedis, die perfect bij een rijsttafel past. Zoekt u een saus voor bij geroosterd varkensvlees, probeer dan eens Saos babi pangang; maar ook voor knoflooksaus (Saos bawang putih) en pindasaus (Saos saté) vindt u hier fantastische recepten. Proef de smaak van Indonesië met deze heerlijke sambals en sauzen.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.