Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Groot Indonesisch kookboek

groot Indonesisch kookboek

Groot Indonesisch kookboek - Beb Vuyk - ISBN: 9789021558219
Prijs: € 34,99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Bindwijze: Boek, Gebonden (14-04-2020)
Genre: Koken
Boekenliefde.nl:
Groot Indonesisch kookboek op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Het Groot Indonesisch Kookboek van Beb Vuyk is al meer dan 30 jaar het kookboek over de Indonesische keuken, voor beginner en gevorderde. Het Groot Indonesisch Kookboek telt honderden recepten voor de lekkerste Soto Ajam, spekkoek en babi ketjap, maar ook tahoe bakso en eend met Balinese kruiden vind je in dit allesomvattende, onmisbare kookboek.

Hele generaties Nederlanders hebben dankzij deze klassieker van Beb Vuyk de Indonesische keuken leren kennen. Het Groot Indonesisch Kookboek biedt naast honderden gevarieerde recepten ook een uitgebreid overzicht van de ingrediënten. En door de handige tips van Beb Vuyk is dit kookboek geschikt voor elke kok. Het Groot Indonesisch Kookboek is nu verkrijgbaar als schitterende luxe-editie.

'Met een handvol ingrediënten bereid je een gamma aan authentieke gerechten. Een must-have.' Algemeen Dagblad.

Details

Titel: Groot Indonesisch kookboek
auteur: Beb Vuyk
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 44
Aantal pagina's: 432
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 14-04-2020
NUR: Koken
Afmetingen: 254 x 192 x 46
Gewicht: 1116 gr
ISBN/ISBN13: 9789021558219
Intern nummer: 27271543

Extra informatie

Het groot Indonesisch kookboek

Recensie

Het Groot Indonesisch Kookboek van Beb Vuyk is al meer dan 30 jaar het kookboek over de Indonesische keuken, voor beginner en gevorderde. Het Groot Indonesisch Kookboek telt honderden recepten voor de lekkerste Soto Ajam, spekkoek en babi ketjap, maar ook tahoe bakso en eend met Balinese kruiden vind je in dit allesomvattende, onmisbare kookboek. Hele generaties Nederlanders hebben dankzij deze klassieker van Beb Vuyk de Indonesische keuken leren kennen. Het Groot Indonesisch Kookboek biedt naast honderden gevarieerde recepten ook een uitgebreid overzicht van de ingrediënten. En door de handige tips van Beb Vuyk is dit kookboek geschikt voor elke kok. Het Groot Indonesisch Kookboek is nu verkrijgbaar als schitterende luxe-editie. ‘Met een handvol ingrediënten bereid je een gamma aan authentieke gerechten. Een must-have.’ Algemeen Dagblad.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen