Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Groot handboek Aziatisch koken

Groot handboek Aziatisch koken - ISBN: 9789044728545
Prijs: € 9,95
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (20-10-2018)
Genre: Koken
Boekenliefde.nl:
Groot handboek Aziatisch koken op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Ingrediënten - kooktechnieken - recepten

Kip tandoori, lamscurry, wokgroenten met tofoe, dim-sum, soba met tonijn, zoetzure eend, bami goreng, biryanirijst, Thaise garnalensoep, rundvleesreepjes met chilisaus…

Liefhebbers van de Aziatische keuken met zijn rijkdom aan smaken - van pikant en hartig tot zoetzuur en romig zacht - kunnen hun hart ophalen, want in dit lijvige handboek staan recepten voor snacks, soepen, salades, gerechten met groenten, vis en vlees, en ten slotte heerlijke desserts uit verschillende Oosterse landen.

Vooraan in het boek vindt u een overzicht van ingrediënten die vaak gebruikt worden in China, Japan, Thailand, India en andere Aziatische landen. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals fond bereiden, roerbakken, sushi maken, loempia's vullen… Tussendoor krijgt u ook extra informatie over de wok, Chinese fondue, chutneys en sambals, marinades en dips.

Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor iedereen die van de Aziatische keuken houdt!

Details

Titel: Groot handboek Aziatisch koken
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 416
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Publicatiedatum: 20-10-2018
NUR: Koken
Gewicht: 1121 gr
ISBN/ISBN13: 9789044728545
Intern nummer: 15764093

Extra informatie

Groot handboek Aziatisch koken

Recensie

Ingrediënten - kooktechnieken - recepten

Kip tandoori, lamscurry, wokgroenten met tofoe, dim-sum, soba met tonijn, zoetzure eend, bami goreng, biryanirijst, Thaise garnalensoep, rundvleesreepjes met chilisaus…

Liefhebbers van de Aziatische keuken met zijn rijkdom aan smaken - van pikant en hartig tot zoetzuur en romig zacht - kunnen hun hart ophalen, want in dit lijvige handboek staan recepten voor snacks, soepen, salades, gerechten met groenten, vis en vlees, en ten slotte heerlijke desserts uit verschillende Oosterse landen.

Vooraan in het boek vindt u een overzicht van ingrediënten die vaak gebruikt worden in China, Japan, Thailand, India en andere Aziatische landen. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals fond bereiden, roerbakken, sushi maken, loempia's vullen… Tussendoor krijgt u ook extra informatie over de wok, Chinese fondue, chutneys en sambals, marinades en dips.

Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor iedereen die van de Aziatische keuken houdt!

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.