Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De smaak van de Sawa

De smaak van de Sawa - Nico Jouwe; Inge van der Helm; Allard Sieburgh; Betty van Enst - ISBN: 9789082128536
Prijs: € 30,00
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (29-05-2019)
Genre: Koken
Boekenliefde.nl:
De smaak van de Sawa op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Modern Indisch eten met een goed glas wijn

Een van de charmante kenmerken van de Indische keuken is dat achter de recepten van klassieke Indische gerechten vaak de mooiste anekdotes en familieverhalen schuilgaan. In hun prachtig geïllustreerde kookboek dat voorjaar 2019 verschijnt, vertellen Betty van Bokhoven - van Enst en (schoonzoon!) Allard Sieburgh over de oorsprong van hun recepten en over hun bijzondere, jarenlange samenwerking in Smaakstudio De Sawa in Delft. Zij laten zien hoe innovaties in de keuken traditionele gerechten een verrassend nieuw leven geven. Beide chefs werken ook als productontwikkelaar bij Vanka-Kawat. Daarnaast is Sieburgh sommelier en legt hij in het boek uit welke wijnen het beste passen bij de specifieke, sterke smaken van Indische gerechten.

Details

Titel: De smaak van de Sawa
auteur: Nico Jouwe; Inge van der Helm; Allard Sieburgh; Betty van Enst
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Ef & Ef Media
Publicatiedatum: 29-05-2019
NUR: Koken
Gewicht: 896 gr
ISBN/ISBN13: 9789082128536
Intern nummer: 43762334

Recensie

Modern Indisch eten met een goed glas wijn Een van de charmante kenmerken van de Indische keuken is dat achter de recepten van klassieke Indische gerechten vaak de mooiste anekdotes en familieverhalen schuilgaan. In hun prachtig geïllustreerde kookboek dat voorjaar 2019 verschijnt, vertellen Betty van Bokhoven - van Enst en (schoonzoon!) Allard Sieburgh over de oorsprong van hun recepten en over hun bijzondere, jarenlange samenwerking in Smaakstudio De Sawa in Delft. Zij laten zien hoe innovaties in de keuken traditionele gerechten een verrassend nieuw leven geven. Beide chefs werken ook als productontwikkelaar bij Vanka-Kawat. Daarnaast is Sieburgh sommelier en legt hij in het boek uit welke wijnen het beste passen bij de specifieke, sterke smaken van Indische gerechten.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen