Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Balistyle Chef

koken met heimwee naar Bali

Balistyle Chef - Rob van Gasselt; Hannah Eigeman; Arlette Kouwenhoven - ISBN: 9789460223938
Prijs: € 24,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Gebonden (21-10-2016)
Genre: Koken
Boekenliefde.nl:
Balistyle Chef op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Rob van Gasselt en Hans Bakema deelden de passie voor de schoonheid van de ‘Gordel van Smaragd’.

Tijdens vakanties op Bali genoten ze van de vele kleuren, geuren en smaken. Op zoek naar recepten en achtergronden van al dat heerlijks kwamen ze steeds meer te weten over tradities en ceremonies en de daarbij behorende manieren van voorbereiden, bereiden en opmaken.

De Balinese keuken met haar vele authentieke gerechten liet steeds meer geheimen los. Vervolgens creëerden ze hun eigen recepten, Balistijl (dus niet authentiek Balinees), beïnvloed door persoonlijke voorkeuren en de lokale verkrijgbaarheid van ingrediënten. De schitterende fotografie en de heldere uitleg, dwingen de lezer de recepten ook daadwerkelijk uit te proberen. Een onmisbaar boek voor iedere kookfanaat.

Details

Titel: Balistyle Chef
auteur: Rob van Gasselt; Hannah Eigeman; Arlette Kouwenhoven
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Ef & Ef Media
Publicatiedatum: 21-10-2016
NUR: Koken
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 689 gr
ISBN/ISBN13: 9789460223938
Intern nummer: 33419437

Recensie

Rob van Gasselt en Hans Bakema delen een passie voor de schoonheid van Indonesië. Tijdens vakanties op Bali genoten ze van de vele kleuren, geuren en smaken die het eiland kenmerken. Op zoek naar recepten en achtergronden van al dat heerlijks kwamen ze steeds meer te weten over tradities en ceremoniën en de daarbij behorende manieren van voorbereiden, bereiden en opmaken. Met name de Balinese keuken met haar vele authentieke gerechten liet steeds meer geheimen los. Daar gaven ze vervolgens hun eigen draai aan, ingegeven door hun eigen voorkeuren en door de lokale verkrijgbaarheid van ingrediënten. Vandaar Balistyle, en dus niet authentiek Balinees. De gerechten in dit boek zijn geïnspireerd op recepten die Rob en Hans verzamelden uit kookboeken, van het internet, uit eigen producties en overleveringen van familie, vrienden en bekenden en die vervolgens via hun Balistyle zijn aangepast tot tong- en oogstrelende gerechten. De schitterende fotografie en de heldere uitleg dwingen de lezer de recepten ook daadwerkelijk uit te proberen. Een onmisbaar boek voor iedere kookfanaat.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.