Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Klapperbomen in de Moessonwind

Klapperbomen in de Moessonwind - Corinne Poleij - ISBN: 9789491897429
Prijs: € 15,95 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (28-05-2015)
Genre: Romans
Boekenliefde.nl:
Klapperbomen in de Moessonwind op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Corinne Poleij (1969) woont met haar man en twee kinderen in Dordrecht. Ze is dol op reizen, fotograferen, muziek luisteren, vulpennen en cappuccino. Schrijven is haar grootste passie. Zo gaan er jaarlijks kilometers aan brieven de wereld in, want ze heeft overal wel een penvriendin.
Corinne heeft een toeristische opleiding gevolgd. De interesse in andere culturen is regelmatig terug te vinden in haar verhalen en gedichten. Adina is haar debuut.
In Klapperbomen in de Moessonwind, neemt ze u mee op een poëtische reis door Indië en Indonesië. U struint over koffieplantages, sawa's en de jungle. U leest over witte reigers, orchideeën en kalongs. Ze gaat terug in de tijd, waar de baboe de was ophangt en opa een brief schrijft. Ook de Tweede Wereldoorlog komt aan bod.

Details

Titel: Klapperbomen in de Moessonwind
auteur: Corinne Poleij
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 125
Uitgever: AquaZZ
Publicatiedatum: 28-05-2015
NUR: Romans
Afmetingen: 217 x 177 x 11
Gewicht: 221 gr
ISBN/ISBN13: 9789491897429
Intern nummer: 30425123

Extra informatie

Klapperbomen in de Moessonwind

Recensie

Corinne Poleij (1969) woont met haar man en twee kinderen in Dordrecht. Ze is dol op reizen, fotograferen, muziek luisteren, vulpennen en cappuccino. Schrijven is haar grootste passie. Zo gaan er jaarlijks kilometers aan brieven de wereld in, want ze heeft overal wel een penvriendin. Corinne heeft een toeristische opleiding gevolgd. De interesse in andere culturen is regelmatig terug te vinden in haar verhalen en gedichten. Adina is haar debuut. In Klapperbomen in de Moessonwind, neemt ze u mee op een poëtische reis door Indië en Indonesië. U struint over koffieplantages, sawa's en de jungle. U leest over witte reigers, orchideeën en kalongs. Ze gaat terug in de tijd, waar de baboe de was ophangt en opa een brief schrijft. Ook de Tweede Wereldoorlog komt aan bod.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.