Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Honolulu King

Honolulu King - Anne-Gine Goemans - ISBN: 9789041425225
Prijs: € 19,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (31-10-2015)
Genre: Romans
Boekenliefde.nl:
Honolulu King op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

De prijswinnende Anne-Gine Goemans is bekend van haar romans Glijvlucht en Ziekzoekers. Met Ziekzoekers won zij de Anton Wachterprijs. Glijvlucht werd beloond met de Dioraphte Jongeren Literatuur Prijs.

Honolulu King is een op ware feiten geïnspireerd verhaal over een Indische man, getekend door zijn oorlogsverleden. Wanneer hij een geheim opbiecht in de loge van de vrijmetselarij, stelt hij zijn broeders voor een groot dilemma. Mogen vrijmetselaars met hun geheimhoudingsplicht een misdaad verzwijgen? Goemans toegankelijke schrijfstijl maakt Honolulu King tot een boek voor jong en oud.

Details

Titel: Honolulu King
auteur: Anne-Gine Goemans
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Ambo/Anthos Uitgevers
Publicatiedatum: 31-10-2015
NUR: Romans
Afmetingen: 379 x 264 x 28
Gewicht: 519 gr
ISBN/ISBN13: 9789041425225
Intern nummer: 29937099

Extra informatie

Honolulu King

Recensie

'Stoppen met lezen lukte niet. Wat een boek is dit zeg!' - Matthijs van Nieuwkerk Honolulu King is een op ware feiten geïnspireerd verhaal over een Indische man, getekend door zijn oorlogsverleden. Wanneer hij een geheim opbiecht in de loge van de vrijmetselarij, stelt hij zijn broeders voor een groot dilemma. Mogen vrijmetselaars met hun geheimhoudingsplicht een misdaad verzwijgen? Goemans toegankelijke schrijfstijl maakt Honolulu King tot een boek voor jong en oud. De prijswinnende Anne-Gine Goemans is bekend van haar romans Glijvlucht en Ziekzoekers. Met Ziekzoekers won zij de Anton Wachterprijs. Glijvlucht werd beloond met de Dioraphte Jongeren Literatuur Prijs.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.