Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Het vergeten verhaal van een onwankelbare liefde in oorlogstijd

Het vergeten verhaal van een onwankelbare liefde in oorlogstijd - Anneloes Timmerije; Charles den Tex - ISBN: 9789044533484
Prijs: € 12,50 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad
Bindwijze: Boek, Paperback (13-11-2014)
Genre: Romans
Boekenliefde.nl:
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Lienke en Guus Hagers hebben in elkaar de liefde van hun leven gevonden. In Nederlands-Indië zijn ze gelukkig, tot ook daar de Tweede Wereldoorlog doordringt. Hij is een van de beste gevechtsvliegers van de Indische luchtmacht en wordt voor een korte missie naar Australië gestuurd. Voor hij terug kan, valt Japan Indië binnen en wordt Lienke gevangengenomen.

Drie jaar lang vecht de weergaloze vliegenier om te kunnen terugkeren naar Java, naar zijn vrouw. Alles wat hij doet, doet hij voor Lienke. Tot zijn verbijstering raakt hij daardoor verstrikt in een vuil politiek spel. Na de oorlog worden Guus en Lienke op miraculeuze wijze herenigd. Het gelukt lijkt na alle beproevingen alsnog voor hen weggelegd, maar Guus’ geheime oorlogservaringen staan tussen hen in…

Details

Titel: Het vergeten verhaal van een onwankelbare liefde in oorlogstijd
auteur: Anneloes Timmerije; Charles den Tex
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Singel Uitgeverijen
Publicatiedatum: 13-11-2014
NUR: Romans
Afmetingen: 213 x 134 x 36
Gewicht: 515 gr
ISBN/ISBN13: 9789044533484
Intern nummer: 26494849

Recensies

Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek

 26-09-2014   geschreven door  Corry de Ridder
'Alweer een boek over een relatie in oorlogstijd', dacht ik. Maar geschreven door deze auteurs moest het boek wel goed zijn.
Inderdaad, al heel snel laat het verhaal je niet meer los. Je voelt zelf de eenzaamheid van de hoofdpersonen.

En passant wordt er nog geschiedenisles gegeven, een fascinerend verhaal en, voor mij in elk geval, totaal onbekend en tamelijk shockerend.

Niet twijfelen dus, lezen,..nu!
 02-12-2014   geschreven door  Edward
Ik had een goed boek verwacht. Ik lees veel geschiedenis boeken maar ik werd enthousiast door de oude wakkere dame in DWDD.
Het verhaal lijkt wat mij betreft uit de Margriet/Libelle te komen. De laatste (zeer korte hoofdstukken zijn beter). Toch raad ik niemand dit boek aan.

Extra informatie

Het vergeten verhaal van een onwankelbare liefde in oorlogstijd

Recensie

Lienke en Guus Hagers hebben in elkaar de liefde van hun leven gevonden. Als de Tweede Wereldoorlog ook Nederlands-Indië in zijn greep krijgt, verliezen ze alles wat ze hadden, en elkaar. Hij is een van de beste gevechtsvliegers van de Indische Luchtvaart en wordt voor een korte missie naar Australië gestuurd. Voor hij terug kan, valt Japan Indië binnen en wordt Lienke gevangengenomen. Drie jaar lang vecht de stille, onverschrokken vliegenier om te kunnen terugkeren naar Java, naar zijn vrouw. Alles wat hij doet, doet hij om haar weer te vinden. Daardoor raakt hij onverwacht verstrikt in een vuil politiek spel.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.