Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

De fenomenale meerval

en andere verhalen

De fenomenale meerval - Alfred Birney - ISBN: 9789044540079
Prijs: € 22,50
Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Gebonden (19-02-2018)
Genre: Romans
Boekenliefde.nl:
De fenomenale meerval op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

Van 22.50 voor 5 euro.

In ruim dertig jaar schrijverschap onthaalde Alfred Birney, winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2017, zijn lezers op tientallen prachtige verhalen. Een selectie van de meest fascinerende zijn deels herzien en bijeengebracht in deze bundel. De geheimzinnige meerval duikt in een groot aantal vertellingen op en symboliseert het verlangen naar liefde en het raadsel van de onbereikbare vrouw. Een andere inspiratiebron is het Indische verleden, dat onlosmakelijk verbonden is met het leven van de auteur.
‘Wat een geweldige schrijver’, zei Adriaan van Dis over Alfred Birney. Dat daar geen woord van gelogen is, bewijst deze bundel.

Details

Titel: De fenomenale meerval
auteur: Alfred Birney
Mediatype: Boek
Bindwijze: Gebonden
Taal: Nederlands
Uitgever: Singel Uitgeverijen
Publicatiedatum: 19-02-2018
NUR: Romans
Gewicht: 475 gr
ISBN/ISBN13: 9789044540079
Intern nummer: 40842481

Recensie

In ruim dertig jaar schrijverschap onthaalde Alfred Birney, winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2017, zijn lezers op tientallen prachtige verhalen. Een selectie van de meest fascinerende zijn deels herzien en bijeengebracht in deze bundel. De geheimzinnige meerval duikt in een groot aantal vertellingen op en symboliseert het verlangen naar liefde en het raadsel van de onbereikbare vrouw. Een andere inspiratiebron is het Indische verleden, dat onlosmakelijk verbonden is met het leven van de auteur. ‘Wat een geweldige schrijver’, zei Adriaan van Dis over Alfred Birney. Dat daar geen woord van gelogen is, bewijst deze bundel.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen