Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Lappenpoppen maken

12 karaktervolle lappenpoppen om zelf te maken

Lappenpoppen maken - Melanie Hurlston; Rosalie Quinlan - ISBN: 9789048307982
Prijs: € 9,99
Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (28-10-2013)
Genre: Handwerken, naaien en naaldkunst als hobby
Boekenliefde.nl:
Lappenpoppen maken op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

12 karaktervolle lappenpoppen om zelf te maken

Stap binnen in de kleurrijke wereld van Melly & Me, vol met onweerstaanbare lappenpoppen

Vrolijke stoffen, sterke persoonlijkheden en een heleboel leuke details - dat zijn de ingrediënten voor twaalf opvallende ontwerpen. Meisjes van alle leeftijden zullen dol zijn op Loulou de Panda en het verlegen muisje Mabel. Kleine - en niet zo kleine - jongetjes willen vast en zeker vriendjes worden met Harry Monster en het schattige marsmannetje Melvin. Dankzij de deskundige tips over naaitechnieken en textielkeuzes hoeft u zelf alleen nog maar te bedenken wie u het eerst wilt ontmoeten!

'Doe je gezellig met ons mee?'

Het merk Melly & Me is in 2006 opgericht door de zusjes Rosalie Quinlan en Melanie Hurlston. Melly & Me staat internationaal bekend om zijn moderne naaipatronen, waaronder allerlei vrolijke en grappige lappenpoppen en knuffelbeesten. Melly & Me stelt zichzelf ten doel om originele, grappige en eenvoudige dingen te ontwerpen die goed bruikbaar zijn in het dagelijks leven.

Details

Titel: Lappenpoppen maken
auteur: Melanie Hurlston; Rosalie Quinlan
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Publicatiedatum: 28-10-2013
NUR: Handwerken, naaien en naaldkunst als hobby
Afmetingen: 277 x 213 x 12
Gewicht: 531 gr
ISBN/ISBN13: 9789048307982
Intern nummer: 24715425

Extra informatie

Lappenpoppen maken

Recensie

12 karaktervolle lappenpoppen om zelf te maken Stap binnen in de kleurrijke wereld van Melly & Me, vol met onweerstaanbare lappenpoppen Vrolijke stoffen, sterke persoonlijkheden en een heleboel leuke details - dat zijn de ingrediënten voor twaalf opvallende ontwerpen. Meisjes van alle leeftijden zullen dol zijn op Loulou de Panda en het verlegen muisje Mabel. Kleine - en niet zo kleine - jongetjes willen vast en zeker vriendjes worden met Harry Monster en het schattige marsmannetje Melvin. Dankzij de deskundige tips over naaitechnieken en textielkeuzes hoeft u zelf alleen nog maar te bedenken wie u het eerst wilt ontmoeten! 'Doe je gezellig met ons mee?' Het merk Melly & Me is in 2006 opgericht door de zusjes Rosalie Quinlan en Melanie Hurlston. Melly & Me staat internationaal bekend om zijn moderne naaipatronen, waaronder allerlei vrolijke en grappige lappenpoppen en knuffelbeesten. Melly & Me stelt zichzelf ten doel om originele, grappige en eenvoudige dingen te ontwerpen die goed bruikbaar zijn in het dagelijks leven.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen