Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Lappenpoppen maken

12 karaktervolle lappenpoppen om zelf te maken

Lappenpoppen maken - Melanie Hurlston; Rosalie Quinlan - ISBN: 9789048307982
Prijs: € 9,99 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Uitverkocht (niet meer te bestellen)
Bindwijze: Boek, Paperback (25-10-2013)
Genre: Handwerken, naaien en naaldkunst als hobby
Boekenliefde.nl:
Lappenpoppen maken op boekenliefde.nl
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

12 karaktervolle lappenpoppen om zelf te maken

Stap binnen in de kleurrijke wereld van Melly & Me, vol met onweerstaanbare lappenpoppen

Vrolijke stoffen, sterke persoonlijkheden en een heleboel leuke details - dat zijn de ingrediënten voor twaalf opvallende ontwerpen. Meisjes van alle leeftijden zullen dol zijn op Loulou de Panda en het verlegen muisje Mabel. Kleine - en niet zo kleine - jongetjes willen vast en zeker vriendjes worden met Harry Monster en het schattige marsmannetje Melvin. Dankzij de deskundige tips over naaitechnieken en textielkeuzes hoeft u zelf alleen nog maar te bedenken wie u het eerst wilt ontmoeten!

'Doe je gezellig met ons mee?'

Het merk Melly & Me is in 2006 opgericht door de zusjes Rosalie Quinlan en Melanie Hurlston. Melly & Me staat internationaal bekend om zijn moderne naaipatronen, waaronder allerlei vrolijke en grappige lappenpoppen en knuffelbeesten. Melly & Me stelt zichzelf ten doel om originele, grappige en eenvoudige dingen te ontwerpen die goed bruikbaar zijn in het dagelijks leven.

Details

Titel: Lappenpoppen maken
auteur: Melanie Hurlston; Rosalie Quinlan
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Publicatiedatum: 25-10-2013
NUR: Handwerken, naaien en naaldkunst als hobby
Afmetingen: 277 x 213 x 12
Gewicht: 531 gr
ISBN/ISBN13: 9789048307982
Intern nummer: 24715425

Extra informatie

Lappenpoppen maken

Recensie

12 karaktervolle lappenpoppen om zelf te maken Stap binnen in de kleurrijke wereld van Melly & Me, vol met onweerstaanbare lappenpoppen Vrolijke stoffen, sterke persoonlijkheden en een heleboel leuke details - dat zijn de ingrediënten voor twaalf opvallende ontwerpen. Meisjes van alle leeftijden zullen dol zijn op Loulou de Panda en het verlegen muisje Mabel. Kleine - en niet zo kleine - jongetjes willen vast en zeker vriendjes worden met Harry Monster en het schattige marsmannetje Melvin. Dankzij de deskundige tips over naaitechnieken en textielkeuzes hoeft u zelf alleen nog maar te bedenken wie u het eerst wilt ontmoeten! 'Doe je gezellig met ons mee?' Het merk Melly & Me is in 2006 opgericht door de zusjes Rosalie Quinlan en Melanie Hurlston. Melly & Me staat internationaal bekend om zijn moderne naaipatronen, waaronder allerlei vrolijke en grappige lappenpoppen en knuffelbeesten. Melly & Me stelt zichzelf ten doel om originele, grappige en eenvoudige dingen te ontwerpen die goed bruikbaar zijn in het dagelijks leven.

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.