Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Boek

Vruchtbaar

Voor stellen waarbij zwanger worden niet meteen lukt

Vruchtbaar - Ilse Ruijters - ISBN: 9789492495617
Prijs: € 22,99
Levertijd: maandag voor 23:00 besteld, dinsdag bij u thuisbezorgd
Bindwijze: Boek, Paperback (02-04-2019)
Genre: Zwangerschap en opvoeding algemeen
Boekenliefde.nl:
Vruchtbaar op boekenliefde.nl
Add to cart

Beschrijving

In Vruchtbaar delen bijna vijftig professionals en ervarings-deskundigen hun expertise, inzichten en diepste gevoelens met je.

Details

Titel: Vruchtbaar
auteur: Ilse Ruijters
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Water
Publicatiedatum: 02-04-2019
NUR: Zwangerschap en opvoeding algemeen
Gewicht: 515 gr
ISBN/ISBN13: 9789492495617
Intern nummer: 44410356

Biografie (woord)

Ilse Ruijters (24 juni 1979) studeerde communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, met als specialisatie media entertainment. Haar keuzevakken vulde ze in bij de faculteit Nederlands.

Recensie

Hoe voelt het om jezelf hormooninjecties te geven? Wat zijn de mogelijkheden in het medische en alternatieve circuit? Hoe houd je het leuk tussen de lakens? Wanneer is het “proberen” (even) genoeg geweest? En: hoe kun je als buitenstaander iemand met een nog onvervulde kinderwens steunen? In Vruchtbaar delen bijna vijftig professionals en ervarings-deskundigen hun expertise, inzichten en diepste gevoelens met je. Ilse: ‘In een vruchtbaarheidstraject moet je zó veel. Van de dokter moet je hormonen spuiten, van je omgeving moet je “het” loslaten en van jezelf moet je niet zo zeuren. Laten we vooral minder moeten.’ Ilse Ruijters (1979) is schrijfster. Met haar psychologische thrillers Later als ik dood ben en De onder-kant van sneeuw won ze verschillende prijzen. Toen ze na acht jaar proberen eindelijk via IVF in verwachting raakte, schreef ze met Vruchtbaar het boek dat ze zelf had gemist: een waarheids-getrouw, maar hoopvol en positief boek.

Winkelvoorraad

Dit product is aanwezig in de volgende vestigingen